Istarski grad nekim će umirovljenicima refundirati troškove dopunskog osiguranja

Autor: Poslovni.hr , 14. studeni 2023. u 10:24
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Iznos koji će se refundirati ovisi o visini mjesečne mirovine, a isplate refundiranja uplaćenih premija polica za dopunsko zdravstveno osiguranje uplatit će se na tekući račun korisnika, najkasnije do 31.12.2023. godine.

Ukoliko sami uplaćuju policu zdravstvenog dopunskog osiguranja, Grad Novigrad  refundirat će svim umirovljenicima i osobama starijim od 65. godina bez redovnih primanja s područja Grada Novigrada, trošak polica dopunskog zdravstvenog osiguranja u 2023.godini.

Iznos koji će se refundirati ovisi o visini mjesečne mirovine, a isplate refundiranja uplaćenih premija polica za dopunsko zdravstveno osiguranje uplatit će se na tekući račun korisnika, najkasnije do 31.12.2023. godine, stoji na stranicama grada.

Grad Novigrad refundirat će umirovljenicima s mjesečnom mirovinom manjom od 335 eura  i osobama starijim od 65 godina bez redovitih primanja, ukupan iznos uplaćene premije za police dopunskog zdravstvenog osiguranja u 2023.godini.

Za umirovljenike s mjesečnom mirovinom od 335 eura do 800 eura, Grad Novigrad refundirat će pola ukupnog iznosa uplaćene premije za police dopunskog zdravstvenog osiguranja u 2023.godini.

Kako bi se ostvario povrat uplaćenih premija dopunskog zdravstvenog osiguranja, potrebno je u pisarnicu Grada Novigrada  (prizemlje zgrade na adresi Veliki trg 1, Novigrad) predati ispunjeni zahtjev (zahtjev možete preuzeti osobno u pisarnici ili na ovom LINKU)  i priložiti sljedeće dokumente :

  • kopiju važeće osobne iskaznice
  • potvrdu o uplati mirovine za listopad  2023. godine (dokument gdje se vidi uplata mirovine  na tekući račun za listopad 2023. ili potvrda iz banke o uplati mirovine na tekući račun u listopadu 2023.)
  • kopije uplata i policu dopunskog zdravstvenog osiguranja iz 2022.g. / 2023.g. (dokaze o plaćenim ratama police u 2023.g., te kopiju police za dopunsko zdravstveno osiguranje u 2023.g. ili kopiju police za dopunsko zdravstveno osiguranje u 2022.g. ako se vremenski odnosi na policu koja će trajati i u 2023.g.)
  • podatke tekućeg računa za refundiranje iznosa

Komentirajte prvi

New Report

Close