Infobip pokrenuo podcast namijenjen scaleup tvrtkama

Autor: Mladen Miletić , 01. veljača 2024. u 21:59

Domaćini podcasta su Ivan Brezak Brkan i Mia Biberović, urednik i urednica Netokracije.

Globalna cloud komunikacijska platforma Infobip pokrenuo je novi podcast Scale Up&Up. Cilj je pružanje podrške scaleup tvrtkama i osnivačima u ostvarenju poslovnih ciljeva prikazujući iz prve ruke kako se stvaraju i šire uspješna globalna poduzeća. Prema OECD-u, scaleup tvrtka je ona koja je svoje poslovanje povećala za više od 20% na godišnjoj razini tijekom razdoblja od tri godine.

Scale Up&Up podcast ugostit će osnivače i stručnjake koji su pokrenuli poslovanje svojih tvrtki od nule ili osigurali financiranje rizičnog kapitala za tvrtku te postigli uspjehe na globalnoj sceni. Domaćini podcasta su Ivan Brezak Brkan i Mia Biberović, urednik i urednica Netokracije.

“U Infobipu želimo pomoći startupima i scaleupima da postignu svoje ciljeve kroz angažman, doseg i skalabilnost koju nudi naša globalna komunikacijska platforma, a Scale Up&Up podcast još je jedan način kojim im to dokazujemo. Nadamo se da ćemo, kroz inspirativne intervjue s vrhunskom postavom osnivača i lidera, pomoći što više tehnoloških kompanija da ostvare svoje ambicije”, istaknuo je Ivan Brezak Brkan.

Prvo izdanje podcasta obilježio je nastup Silvija Kutića, glavnog izvršnog direktora u Infobipu, dok će u drugoj epizodi Ivan Ostojić, član Uprave za razvoj poslovanja u Infobipu te nekadašnji partner u McKinsey&Company iznijeti kako Infobip dostiže sljedeću fazu eksponencijalnog rasta i globalnog širenja. U trećoj epizodi gostovat će bivši proslavljeni tenisač Mario Ančić, potpredsjednik američkog investicijskog fonda One Equity Partnersa, a kao gost najavljen je i Amir Salihefendić, osnivač aplikacije Todoist, koji je svoje poslovanje u 13 godina proširio na 30 milijuna korisnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close