HTZ traži šefove osam ureda u inozemstvu

Autor: Marija Crnjak , 30. kolovoz 2021. u 22:00
Kristjan Staničić/S. Niketić/PIXSELL

Objava natječaja je do 1. rujna, a prijave će se zaprimati u trajanju od 15 dana od dana objave natječaja.

Hrvatska turistička zajednica raspisuje natječaj za izbor i imenovanje direktora predstavništava i voditelja ispostava HTZ-a na osam tržišta, koji će biti objavljen do 1. rujna, a prijave će se zaprimati u trajanju od 15 dana od dana objave natječaja.

Traže se voditelji predstavništava na tržištu Beneluxa sa sjedištem u Bruxellesu, Francuske sa sjedištem u Parizu, Italije sa sjedištem u Milanu, Južne Koreje sa sjedištem u Seoulu, Njemačke sa sjedištem u Frankfurtu, Poljske sa sjedištem u Varšavi, Rusije sa sjedištem u Moskvi, SAD-a sa sjedištem u New Yorku te na Ispostavu HTZ-a u Münchenu.

“Mreža predstavništava HTZ-a ima značajnu ulogu u promociji, što je posebice došlo do izražaja u okolnostima globalne pandemije, kad su kontakti s inozemnim partnerima i medijima te provedba ciljanih promotivnih aktivnosti bili važan preduvjet u postizanju pozitivnih turističkih rezultata kojima danas svjedočimo.

Naši dugoročni ciljevi podrazumijevaju još snažnije pozicioniranje Hrvatske na inozemnim tržištima kao kvalitetne, sigurne i dobro pripremljene destinacije.

Pozivamo sve zainteresirane stručnjake koji svojim radom i iskustvom mogu doprinijeti postizanju zacrtanih ciljeva da se prijave na natječaj”, izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

Komentirajte prvi

New Report

Close