HT fokus prebacuje na poslovne korisnike, segment preuzima Nebis

Autor: Bernard Ivezić , 02. srpanj 2020. u 22:00
Kompanija prvi put dobiva i potpredsjednike - Marijanu Bačić i Jerka Dumanića/DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL

Bačić je nova potpredsjednica za korporativnu prodaju i ICT, a Dumanić postaje potpredsjednik za prodaju malim i srednjim poslovnim korisnicima

Najveći telekom u Hrvatskoj u četvrtak je objavio da će od 1. kolovoza poslovanje s poslovnim korisnicima, tržišni segment u kojem vidi najveći potencijal rasta zbog digitalizacije gospodarstva i države, preuzeti osobno predsjednik Uprave Kostas Nebis.

Operativno će taj segment voditi tandem – bivša direktorica korporativne prodaje Marijana Bačić i bivši direktor sektora marketinga poslovnim korisnicima Jerko Dumanić – koji će odgovarati izravno čelniku HT-a.

Do kraja siječnja segment poslovnih korisnika vodio je Saša Kramar, koji je u veljači, nakon tri i pol godine na toj funkciji, prešao u jednu od najvećih domaćih IT tvrtki, Span, i to na mjesto člana Uprave za razvoj međunarodnog poslovanja.

Bačić i Dumanić će u kolovozu postati potpredsjednici HT-a, i to prvi na toj funkciji dosad. Bačić je nova potpredsjednica za korporativnu prodaju i ICT, a Dumanić postaje potpredsjednik za prodaju malim i srednjim poslovnim korisnicima, marketing poslovnih korisnika te za upravljanje i podršku poslovnim kanalima.

Inače, Hrvatski telekom dosad nikad nije bio toliko blizu da u doglednoj budućnosti potencijalno dobije člana Uprave za prodaju, odnosno člana Uprave za marketing. Formalno, potpredsjednici neće biti članovi Uprave HT-a.

Upravu HT-a čine predsjednik Kostas Nebis te članovi Uprave za ljudske potencijale Ivan Bartulović, za financije Daniel Daub, za tehnologiju i ICT Boris Drilo i za segment privatnih korisnika Nataša Rapaić.

Komentirajte prvi

New Report

Close