Već devet godina Kulinarski Institut (Kul IN), u Sisku podučava buduće chefove iz cijelog svijeta. Kako nam otkriva chef Zdravko Perić, voditelj edukacije i predavač kulinarskih praktikuma koji je i osmislio nastavni koncept, do sada je kroz Kul IN pošlo 800-tinjak studenata.
"Krenuli smo prije devet godina i nisam ni u najpozitivnijim razmišljanjima vjerovao da će se ta priča tako razviti, svake godine je sve više upita. Prepoznati smo, imamo studente iz 40 zemalja, trenutno program prolazi njih 16 s tim da nam je kapacitet 20 i mimo toga nikad ne idemo", kaže Perić. Program koji je osmislio ostao je isti kao i na početku i toga se, napominje Perić, tvrdoglavo drži jer se pokazalo da je upravo to osnovno znanje koje oni nude ono što polaznicima najčešće fali.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu