Gruntovnica prestala s radom zbog preseljenja: Evo kada će se ponovno otvoriti i gdje će im biti novi uredi

Autor: Poslovni.hr , 16. travanj 2019. u 12:09
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Od 15. do 19. travnja građani će izvatke iz zemljišnih knjiga koje se vode u elektroničkom obliku moći zatražiti u bilo kojem zemljišno-knjiškom odjelu drugih sudova u Hrvatskoj, putem sustava e-građani, kod odvjetnika ili javnih bilježnika koji imaju pristup sustavu uređena zemlja.

Od ponedjeljka do petka gruntovnica zagrebačkog Općinskog građanskog suda seli iz prostora Nacionalne sveučilišne biblioteke (NSK) u Sky Office, poslovni neboder u Rudešu, u ulici Roberta Frangeša Mihanovića, nedaleko križanja Zagrebačke avenije i Zagrebačke ceste, piše tockanai.

Gruntovnica seli kako bi se prostor NSK oslobodio za potrebe hrvatskog predsjedanja Europskom unijom. Zbog preseljenja gruntovnica prestaje s radom u ponedjeljak 15. travnja, a na novoj lokaciji će biti otvorena od utorka, 23. travnja.

Od 15. do 19. travnja građani će izvatke iz zemljišnih knjiga koje se vode u elektroničkom obliku moći zatražiti u bilo kojem zemljišno-knjiškom odjelu drugih sudova u Hrvatskoj, putem sustava e-građani, kod odvjetnika ili javnih bilježnika koji imaju pristup sustavu uređena zemlja. Zahtjevi se mogu poslati i poštom.

Komentirajte prvi

New Report

Close