Gradi se najmoderniji stadion i nogometni kamp u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 18. kolovoz 2019. u 09:17
Foto: Getty Images

Po mnogo čemu jedinstveni stadion zaintrigirao je javnost – bit će potpuno natkriven, a utakmice će se moći gledati i iz jaccuzija.

Na prvu zvučalo je kao utopija, skeptici su se podsmjehivali, politika se prepucavala, birokracija zamalo ugrozila priljev stranog novca, a nakon svega, obrisi novog stadiona i nogometnog kampa u Osijeku, na donedavno šikarom prekrivenom dijelu Pampasa, danas se jasno naziru.

Bit će dovršen do kraja 2020. Prvi je to veliki stadion koji se u Hrvatskoj gradi još od 1979. i otvorenja splitskog Poljuda. Po mnogo čemu jedinstveni stadion zaintrigirao je javnost – bit će potpuno natkriven, a utakmice će se moći gledati i iz jaccuzija.

– Stadion i nogometni kamp u Osijeku bit će nešto dosad neviđeno, ne samo u Hrvatskoj nego i puno šire – kaže Ivan Meštrović, suvlasnik i predsjednik NK Osijeka, piše Večernji list.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Bravo, samo naprijed. A raja kad je u pitanju Hrvatska, oponaša medije- defetizam&kukanje

Ako nastavi iseljavanje iz osijeka i slijedom iz slavonije , ne znam tko ce punit stadion i gkedati utakmice , jedino ce za utakmice reprezentacije bit odlican

E samo nam to jos fali !!!

New Report

Close