Gotovo 350 članova HSP AS iz Gradišta prešlo u HSP!

Autor: Agencija VLM , 15. svibanj 2013. u 11:29
Danijel Srb (Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Osigurali su sebi mjesta negdje drugdje, uz obećanje da gradištanski ogranak neće ni izaći na izbore, smatra Srb.

Približno 350 članova HSP AS iz Gradišta kod Županje prešlo je u HSP. Ogranak im je, tvrde, prodan.

– Trebali smo koalirati s HDZ-om, no oni su nas zavlačili sve dok nam na kraju nije isteklo vrijeme za predaju lista. Zašto, ne znamo – kazao je glasnogovornik ogranka Mato Katavić.

Čelnik HSP-a Danijel Srb vjeruje kako je riječ o političkoj trgovini preko tuđih leđa, a "iza koje stoji Pero Ćorić", tajnik HSP-a AS.

– Osigurali su sebi mjesta negdje drugdje, uz obećanje da gradištanski ogranak neće ni izaći na izbore – smatra Srb.

Ogranak je, inače, osnovan prije dvije godine, odnosno nije riječ o bivšim članovima HSP-a koji se sada vraćaju u matičnu stranku.

– Politički smo neiskusni i očekivali smo potporu središnjice. Kad smo trebali pobrati političke plodove, ostavljeni smo na cjedilu – istaknuo je Katavić.

Srb se osvrnuo i na kandidiranje za lokalne izbore u Kninu. – Dogovorom i matematikom dogodit će se da major SAO Krajine može postati gradonačelnik Knina. To je ono što SDP skriva iza svoje fasade, a tvrde kako su pošteni -naveo je Srb.

Dotaknuo se i Ive Sanadera, poručivši kako svi koji su ga podržavali, snose i odgovornost za političku korupciju. – Je li Sanader elementarna nepogoda ili su ga izabrali? – upitao je.

Komentirajte prvi

New Report

Close