Gotovina biznis s tunom širi na Albaniju?

Autor: Poslovni.hr , 20. siječanj 2014. u 16:24
Photo: Filip Brala/PIXSELL

Ante Gotovina je za svoj prvi odlazak iz Hrvatske u inozemstvo, nakon što se prije 14 mjeseci vratio slobodan iz Haaga, odabrao – Albaniju, piše Večernji list.

Ante Gotovina je za svoj prvi odlazak iz Hrvatske u inozemstvo, nakon što se prije 14 mjeseci vratio slobodan iz Haaga, odabrao – Albaniju, piše Večernji list. 

Njegov prvi put u inozemstvo bio je poslovni, a u glavnom gradu Albanije, Tirani se, u četvrtak, 16. siječnja susreo sa svojim domaćinom EdmondomPanaritijem, ministrom poljoprivrede i ruralnog razvitka Albanije. Gotovina je u Tirani primljen kao poslovni čovjek i suvlasnik tvrtke"Pelagos Net farma d.o.o.", koju je prošle godine osnovao sa svojim dugogodišnjim prijateljem i partnerom Milanom Mandićem, inače i suvlasnikom velikog proizvođača tuna, tvrtke "Jadran tuna".

Sve albanske novinske agencije i mediji kratko izvješćuju o ovom i njima vrlo zanimljivom posjetu, a pod naslovom "Suradnja u sektoru ribarstva", pišu kako je u Tiranu stigao poduzetnik "hrvatski junak i umirovljeni ratni general Ante Gotovina".

Iza te kratke vijesti stoji međusobni interes u, primarno uzgoju tuna na farmama, kao i izlovu tuna, koje podliježe striktnom i kontroliranom standardu, piše list. 

Komentirajte prvi

New Report

Close