FOTO: Gorjelo kod HAMAG-a, evakuirali studente obližnjeg fakulteta

Autor: Poslovni.hr , 17. svibanj 2019. u 10:27
FOTO: 24sata

Kod Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije u petak prijepodne izbio je požar, vatrogasci su ga nakon kraćeg vremena uspjeli lokalizirati.

Kod Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije u petak prijepodne izbio je požar, javljaju 24 sata.

Gusti dim se širio se zagrebačkim naseljem Ksaver. 

Požar koji je u petak prijepodne buknuo u zgradi Zdravstvenog veleučilišta na Ksaveru, od kojega se gusti dim proširio tim kvartom, ugašen je za nekoliko minuta i nitko nije ozlijeđen. Požar je izbio na električnim instalacijama na Ksaveru 209 a, na objektu Zdravstvenog veleučilišta, na katu koji se renovira. Dok je gusti dim nastao zbog stiropora koji se nalazio na spornom katu. 

Dojavu su vatrogasci primili u 9.55 sati, a požar je ugašen za tri do četiri minute, doznaje se u vatrogasnoj postrojbi. Svi zasposlenici su evakuirani, kao i obližnje Zdravstveno veleučilište kojem je otkazana i nastava. 

U startu je poslano osam vozila i 26 vatrogasaca, no nakon što se utvrdilo da nije potreba za tolikim snagama na Ksaveru su ostala četiri vozila i 13 vatrogasaca. Sada se čeka Elektra i sanacija opožarenog dijela instalacija, kažu u vatrogasnoj postrojbi. 

Vatrogasci trenutno pregledavaju požarište i uskoro će početi očevid. Izgorjele su instalacije ispod HAMAG-a. 

Iz policije su naveli da nije bilo ozlijeđenih.

Komentirajte prvi

New Report

Close