GALERIJA: Zabava u Jastrebarskom i za najmlađe

Autor: Marta Duić , 31. svibanj 2014. u 15:44
Foto: PD

Djeca poduzetnika imala su svoju zabavu dok su roditelji stjecali nova poslovna znanja i vještine na cjelodnevnoj edukativno-zabavnoj manifestaciji “Poslovni uzlet za male i srednje poduzetnike i obrtnike Zagrebačke županije”.

Djeca poduzetnika imala su svoju zabavu dok su roditelji stjecali nova poslovna znanja i vještine na cjelodnevnoj edukativno-zabavnoj manifestaciji "Poslovni uzlet za male i srednje poduzetnike i obrtnike Zagrebačke županije". 

Tkanine, vuna, čepovi i plastične boce bili su dječji alat danas. ˝Naš zadatak je bio od pet ambalaže smisiliti krativne predmeta primjereno dobi djece. Odlučili smo se za kasice prasice, kutije za sitne predmete i lutkice kako bi svako dijete odabralo što želi i što mu dgovara,˝objasnila je Lidija Križanić, voditeljica dječjeg krativnog uzleta.

Djeca su oduševljeno radila predmete za koje nisu ni znali da se mogu napraviti, jeli Dukatino i uživali u Cedeviti kids. 

Stručni žiri u kojem su bile Jasna Bibić iz Poslovnog dnevnika, Nadica Žužak iz Ministarstva poduzetništva i obrta te Zvonimir Novosel ,gradonačelnik Jastrebarskog ocjenio je dječju kreativnost i izabralo najbolje. Maša Kovačić, Marino Smolčić, Lea Podvorski kao pobjednici dječjeg kreativnog uzleta dobili su Dukatino vrećice sa zabavnim dječjim sadržajima i Dukatino proizvodima kao nagradu za svoju kreativnost. 

Komentirajte prvi

New Report

Close