FOTO: Zagreb dobiva skroz drukčiji restoran, otkrivamo gdje i kad

Autor: Marija Crnjak , 13. srpanj 2023. u 14:11
FOTO: Press

Novi restoran vodit će poznati londonski glavni chef Werner Seebach, koji je razvijao menije u restoranima Sushi Samba, Duck &amp, Waffle i Chino Latino.

U sklopu novog hotela Arena Hospitality Grupe, hotela art’otel koji se otvara uskoro u centru Zagreba, na jesen će se otvoriti i novi restoran Yezi, restoran sa 100 mjesta koji će nuditi spoj dim suma, miksologije, europskih slastica i najboljih svjetskih čajeva, najavljuju iz kompanije.

“Oduševljeni smo što možemo Yezi Zagreb predstaviti živahnoj kulinarskoj sceni ovog prekrasnog grada, i uvjereni smo da će Yezi postati restoran zbog kojih će mnogi i doći u Zagreb, nudeći jedinstveno iskustvo objedovanja koje prikazuje najbolje od moderne panazijske
kuhinje na način jedinstven za Hrvatsku”, rekao je Reli Slonim, izvršni direktor Arena Hospitality Group.

Novi restoran vodit će poznati londonski glavni chef Werner Seebach, koji je razvijao menije u restoranima Sushi Samba, Duck &amp, Waffle i Chino Latino, a njemu če se pridružiti jedan od najiskusnijih europskih dim sum kuhara, Tom Tian Hau Low, obučen u Hong Kongu i Tajvanu.

“Yezi ujedno planira uhvatiti bit modernog Tea Housea, crpeći inspiraciju iz tradicionalnog azijskog stila čajane s neformalnim jelom, pićem i druženjem”, kažu u Areni.

Detalje o otvaranju novog zagrebačkog hotela i novim planovima Arene možete pročitati u idućim danima u Poslovnom dnevniku, u ekskluzivnom razgovoru s Borisom Iveshom, predsjednikom nadzornog odbora Arene i predsjednika PPHE Grupe, u čijem sastavu Arena posluje.

Komentirajte prvi

New Report

Close