FOTO/VIDEO: Ekskluzivno događanje Poslovnog dnevnika za 50 odabranih, pogledajte tko je sve bio

Autor: Marija Crnjak , 20. veljača 2020. u 19:24
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Pod sloganom “Jeste li spremni za novu business klasu?”, našim partnerima osigurali smo nezaboravno business okruženje.

Jako vam je lijep ovaj event, morat ću i ja to napraviti uskoro za svoje partnere. Tu smo rečenicu puno puta čuli u četvrtak, na ekskluzivnom predstavljanju redizajniranog portala i tiskanog izdanja Poslovnog dnevnika u Dubrovniku, od naših uzvanika koje smo poslovnim letom Croatia Airlinesa doveli na jug okupan suncem.

Dražen Klarić, Tina Lakić, Vladimir Nišević
Pogledajte galeriju 1 od 97
Domjenak i druženje u hotelu Arsenal povodom novog portala Poslovnog dnevnika

Iako je mnogima bilo teško organizirati slobodan dan usred radnog tjedna, naši gosti su se složili s tim da im je ovo baš trebalo. Ugodan let unatoč buri, koktel uz more u Gradskoj kavani Arsenal, ćaskanje s kolegama i suradnicima, i sjajna večera uz promotivan film Poslovnog dnevnika koji je bio ne samo informativan već i zabavan, sve to dobro je došlo da razbije njihov užurban ritam. Ekipa se opustila.

Danas sam jako ponosna na Poslovni dnevnik, istaknula je Andrea Borošić, direktorica i članica uprave Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika. 

– Kada sam u Poslovni stigla 2013. godine bilo mi je neobično jer sam došla iz tabloidnog novinarstva i imala sam veliki respekt prema brendu kao sto je Poslovni dnevnik. Ipak, imala sam sreću da sam naišla na jednu kvlitetnu ekipu s kojom sam zajedno uspjela promijeniti biznis model i razviti model event menadžmenta koji je danas bitan financijski  faktor, naglasila je Borošić.

– Upravo taj ‘know how’ pomogao je i u rekonstrukciji Večernjeg lista koji je također došao pod moje okrilje 2016 godine. Sve to ne bi bilo moguće bez naših partnera jer bez financijske podrške ne ide ni u tvrtkama, ni na tržištu. Čitajte nas klikajte nas i nadamo se da ćete se danas provesti ugodno, a Poslovnom dnevniku želim još niz sretnih godina i duboku i sretnu starost, poručila je je Andrea Borošić, direktorica i članica uprave Večernjeg lista.

Prvih 15 Poslovnog dnevnika

Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika pokušao je pojasniti uzvanicima kako nastaju svi naši sadržaji.

– Ukratko, to su kreativni, pomalo obrnuti čudaci koji svaki dan nekako uspiju proizvesti 20 do 30 stranica novina i preko 40 tekstova na portalu i odrade stotinjak projekata, okruglih stolova i konferencija. Svi mi zajedno, uprava i urednici, mi dolazimo i odlazimo i nismo toliko važni nego oni u Zagrebu koji proizvode sadržaj. Vi ste tome svemu podrška i na tome vam neizmjerno hvala. Jedino što mogu poželiti je da to tako i ostane, i nadam se da će vam ovaj dan ostati jedna lijepa uspomena, naglasio je Nišević.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Urednica portala Poslovni.hr Tina Lakić istaknula je kako se redizajniranim portalom postiglo da tekstovi, odnosno sadržaj dođu u prvi plan, da čitateljima bude sve pregledno i da na najbrži mogući način dođu do vijesti i analiza koje ih zanimaju.

– Reakcije na novi dizajn su jako pozitivne i one nam govore da ćemo zadržati naše vjerne čitatelje, ali i steći puno novih, zaključila je urednica portala.

Let za Dubrovnik na proslavu lansiranja novog portala Poslovni.hr

Da let protekne što ugodnije uz osoblje Croatia Airlinesa pobrinula se i ekipa Poslovnog koja nam je na letu podijelila simpatične paketiće za sigurnost, s tabletama protiv glavobolje uzrokovane eventualnim turbulencijama. Poslovni dnevnik danas je osigurao i posebnu uslugu za ostale putnike na našem letu, uz pjenušavi rose i čokoladni kolač. Nakon što nas je vješta pilotska ekipa Croatia Airlinesa uspješno prizemljila u danas izrazito vjetrovit grad zaradivši buran pljesak, po dolasku u Dubrovnik, ekipu Poslovnog dnevnika i ugledne goste u Gradskoj kavani Arsenal primio je i pozdravio gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

“Drago mi je da je Dubrovnik imao priliku ugostiti velik broj ljudi iz poslovnog svijeta, ali i političara, gradonačelnike i župane. Drago nam je da ćete se družiti u našem gradu, što nam je svojevrsna čast. Poslovni dnevnik pratim godinama, svaki dan, i moram priznati da ga pratim na portalu, posebno na mobitelu, i da već bar pet godina nisam primio tiskane novine”, priznao je gradonačelnik Franković.

Nakon 15 sjajnih godina Poslovnog dnevnika, obilježenih vrhunskim novinarstvom te profesionalnim pristupom gospodarstvu, businessu i politici, te nakon višemjesečnog uzastopnog obaranja vlastitih rekorda čitanosti portala Poslovni.hr, u 2020. godini ulazimo u novo ruho!

Ubrzano doba digitalizacije ponukalo nas je da napravimo korak dalje i da našim korisnicima osiguramo nezaboravno iskustvo informiranja i pretraživanja našeg online izdanja.

Kako ste već sigurno primijetili, sadržajno znatno bogatija naslovnica, novi izgled foruma, atraktivnija oprema članaka, video sadržaj i nova mobilna aplikacija samo su neki od mnogobrojnih aduta koje vam donosi najčitaniji poslovni portal Poslovni.hr.

Prepoznatljiv vizualni identitet Poslovnog dnevnika od danas je unaprijeđen s još boljim korisničkim iskustvom, preglednošću te nizom tehničkih poboljšanja.

Tim povodom danas smo okupili brojne uglednike iz privatnog i javnog sektora koji nas godinama čitaju i prate, ali i opskrbljuju zanimljivim i važnim pričama, vijestima i analizama. Pod sloganom “Jeste li spremni za novu business klasu?”, našim partnerima danas smo osigurali nezaboravno business okruženje na ekskluzivnom poslovnom letu Croatia Airlinesa za Dubrovnik, kako bi zajedno s nama svjedočili novoj eri Poslovnog dnevnika i portala Poslovni.hr. U Dubrovniku je stoga organiziran prigodan program i svečana večera u poznatoj dubrovačkoj Gradskoj kavani Arsenal.

New Report

Close