FOTO: U centru grada izgradio čudesnu građevinu, izazvao veliko nezadovoljstvo

Autor: Poslovni.hr , 12. svibanj 2021. u 13:55
FOTO: Press

Prije nekoliko dana u centru Crikvenice u Ulici Petak izgrađen je objekt koji svojim gabaritima značajno odstupa od susjednih građevina i narušava izgled centra Crikvenice. Gradnja ovog objekta izazvala je veliku pažnju i nezadovoljstvo među građanima.

Gradonačelnik Damir Rukavina o bespravno izgrađenom objektu u centru Crikvenice

“Odmah nakon što je komunalno redarstvo Grada Crikvenice utvrdilo da je građevina izgrađena suprotno prostorno planskoj dokumentaciji Grada Crikvenice i protivno građevinskoj dozvoli investitora, podnesena je prijava od strane Grada prema građevinskoj inspekciji i Konzervatorskom odjelu u Rijeci.

Građevinska inspekcija jučer je izvršila nadzor i zabranila daljnje radove na spornom objektu.

Kao gradonačelnik Grada Crikvenice osuđujem svaki oblik bespravne gradnje, a pogotovo kada se ovakvim građenjem značajno narušava izgled grada”, reagirao je gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina.

Naveo je da je grad Crikvenica u suradnji s konzervatorskim odjelom iz Rijeke pri kraju je izrade elaborata trajne zaštite postojećih objekata u centru Crikvenice kako se ovakvi neredi u prostoru ne bi događali.

“Ovakvim se radnjama narušava izgled grada, odnosno stare jezgre grada što je neprimjereno i neprihvatljivo”, zaključio je.

Komentari (1)
Pogledajte sve
Objava čeka odobrenje

New Report

Close