FOTO: Tramvaji u Zagrebu od danas voze Ilicom i preko Trga bana Jelačića

Autor: Poslovni.hr , 02. srpanj 2020. u 08:41
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Sve linije vozit će prema važećem ljetnom redu vožnje

Nakon što su stručne službe izvršile detaljne preglede i otklonile opasnosti koje su prijetile nakon potresa, a ekipe ZET-a obavile provjeru ispravnosti tramvajskih kolosijeka i naponske mreže od danas tramvaji ponov voze Jurišićevom, Ilicom, Praškom i Trgom bana Josipa Jelačića, izvijestili su iz ZET-a.

Sve tramvajske linije koje su prometovale izmijenjenim trasama, od danas se tako vraćaju na svoje uobičajene trase.

Iz ZET-a javljaju kako se u promet vraća i linija 13 (Kvaternikov trg – Žitnjak), dok će istovremeno biti ukinute izvanredne autobusne linije 608 (Trg žrtava fašizma – Vlaška – Kvaternikov trg) i 611 (Glavni kolodvor – Praška).

Sve linije vozit će prema važećem ljetnom redu vožnje.

U tijeku su još završni radovi na redovnom održavanju kolosijeka na središnjem gradskom trgu, a koji ne utječu na prometovanje tramvajskih linija.

“Ovom prilikom još jednom pozivamo putnike da se pridržavaju Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite o obvezi nošenja medicinske maske ili maske za lice u javnom prijevozu, a ZET će, kao i do sada, dezinficirati vozila tri puta na dan te ih provjetravati kako bi se smanjila mogućnost širenja zaraze koronavirusom”, poručuju iz ZET-a.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Komentirajte prvi

New Report

Close