FOTO: Počela dražba 240 službenih vozila, evo što sve možete povoljno kupiti

Autor: Poslovni.hr , 08. lipanj 2019. u 10:06
Foto: Marin Tironi / Pixsell

Kao i mnogo puta do sada, očekuje nas niz zanimljivosti i uzbuđenja tijekom kupovine.

Javna dražba rabljenih vozila jedan je od najpovoljnijih, najtransparentnijih i najzanimljivijih načina kupovine vozila. Zainteresiranim kupcima biti će ponuđeno 240 vozila svih marki i brandova. Kupci će moći licitirati, između ostalih i za vozila državnih institucija, javnih tvrtki i raznih državnih agencija. Od institucija i tvrtki u državnom vlasništvu čija su vozila u ponudi, izdvajamo još Hrvatska Pošta, Uredi državnih uprava, Ureda Pučkog Pravobranitelja

Događaj je počeo u prostoru NARODNOG SVEUČILIŠTA "Sesvete", Trg Dragutina Domjanića 6/1, 10 360 Sesvete danas u 9 ujutro. Sva vozila mogla su se pregledati 06.06.2019.g. i 07.06.2019.g. od 10,00 do 14,00 sati na lokaciji SESVETE, Ljudevita Posavskog 43, skladište TRCZ automobila d.o.o. .Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi nalazi se na web stranici www.trcz.hr.

>>Pogledajte koja su sve vozila u ponudi

Organizator javne dražbe je TRCZ automobili d.o.o., vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u dražbi moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

Kao i mnogo puta do sada, očekuje nas niz zanimljivosti i uzbuđenja tijekom kupovine. Ukoliko kao predstavnik medija želite prisustvovati događanju, slobodno kontaktirajte TRCZ kako bi za vas osigurali mjesta s kojih ćete najbolje moći pratiti događanja tijekom javne dražbe.

Komentirajte prvi

New Report

Close