FOTO: Ovako izgleda Pantovčak, aktiviralo se klizište. Kreće hitna akcija

Autor: Poslovni.hr/Hina , 07. ožujak 2024. u 08:00
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Na Pantovčaku se aktiviralo klizište, Ured predsjednika Republike Hrvatske je o svemu obavijestio nadležne gradske službe, kažu kako su obavljeni prvi stručni izvidi i očekuju skori početak radova na sanaciji klizišta, a iz Grada Zagreb najavljuju da će radovi krenuti u ponedjeljak. 

“Grad Zagreb je u suradnji s Uredom predsjednika RH izradio projektnu dokumentaciju za hitnu sanaciju potpornog zida, odnosno klizišta na samom ulazu u Predsjedničke dvore. S hitnim radovima će se krenuti u ponedjeljak, 11. ožujka”, izvijestila je u srijedu glasnogovornica Grada Zagreba Dinka Živalj.

Za sanaciju klizišta unutar ograde Predsjedničkih dvora na Pantovčaku, u tijeku je provođenje istražnih radova kako bi se definirala veličina zahvata i izrada projekta hitne sanacije novonastalog klizišta.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

U međuvremenu će se na pukotini postaviti zaštitni najlon kako ne bi došlo do daljnjeg prodiranja vode s površine, izvijestila je glasnogovornica Grada Zagreba.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Komentari (1)
Pogledajte sve

<p>na 2 bukoveckom krcu 2, fali vec pola ceste od odrona. sve je prijavljeno i sve su dosle sluzbe pogledati i…i…NISTA!!!!</p>

New Report

Close