FOTO: Otvoren prvi dalmatinski kamp s 5 zvjezdica, radit će cijele godine

Autor: Marija Crnjak , 04. srpanj 2019. u 16:51
Kamp Borik Falkensteiner. Foto: Toni Filipović

Projekt je vrijedan 9 milijuna eura, javljaju iz kompanije koja ljubiteljima kampiranja obećaje jedinstveni koncept kampiranja.

Falkensteiner grupa otvorila je u Zadru prvi kamp u Dalmaciji s pet zvjezdica, koji će biti otvoren cijele godine. Projekt je vrijedan 9 milijuna eura, javljaju iz kompanije koja ljubiteljima kampiranja obećaje jedinstveni koncept kampiranja. 

”Uz jedinstven položaj u središtu grada,  goste očekuju izuzetan dizajn, izvrsna kuhinja uključujući i veganska jela te jela bez mliječnih prerađevina i laktoze, vrhunska i prijateljska osobna usluga, profesionalna briga o djeci u Falky Campu. Tu su i Wellness Spa centar sa saunama, opuštajuće masaže, tretmani lica i tijela te posebni tuševi za ekskluzivan spa doživljaj, vanjski bar, vanjski bazen i zasebni bazen za djecu te dva tobogana, animacija za mališane, mnoštvo sportova i atrakcija za tinejdžere i ljubitelje aktivnog života, suvremeno opremljene sanitarije, stanica za punjenje hibridnih vozila, restoran s pogledom na more, a uz sve to su dobrodošli kućni ljubimci,” poručuju iz Falkensteinera.

Falkensteiner Premium Camping Zadar nalazi se unutar Falkensteiner Resorta Borik, sastoji se od 369 prostranih i potpuno opremljenih jedinica, od čega 269 parcela, 87 mobilnih kućica i 13 glamping šatora. Kamp je dizajniran u skladu s održivim razvojem, a pažnja je posvećena i konceptu zelenila i recikliranju otpada. 

Komentirajte prvi

New Report

Close