FOTO: Mareda dobiva bazenski kompleks, pogledajte kako će izgledati

Autor: Marija Crnjak , 10. listopad 2018. u 15:07
FOTO: Press

Ovogodišnje ulaganje od 60 milijuna kuna u kamp Aminess Park Mareda u Novigradu, Laguna Novigrad u sljedećoj godini dopunit će izgradnjom bazenskog kompleksa u vrijednosti od još 12 milijuna kuna, doznajemo u kompaniji.

U ovoj godini uz ulaganja u različitu smještajnu, sportsku i infrastrukturu restorana i barova, kamp je obogaćen i novim sadržajima i programima. "Goste je tako dočekalo jedinstveno selo s 25 mobilnih kućica Amber Sea Luxury Village s direktnim pristupom moru, 113 Premium parcela s kompletnom infrastrukturom uz moderan sanitarni čvor i renoviranu recepciju. Tu je i najnoviji koncept restorana sa show cookingom te kompletno obnovljena gourmet ponuda i objekti. Također, obogatili smo ponudu sportskih i zabavnih aktivnosti fitnessom na otvorenom, multifunkcionalnim sportskim igralištem, uređenom šetnicom uz more s photo pointovima, a nismo zaboravili ni na četveronožne ljubimce za koje je uređeno vježbalište te je postavljen „dog wash“ sustav", pojašnjavaju u Laguni.

U sljedećoj godini zaokružit će investicijski ciklus, pa će gosti će u 2019. godini na raspolaganju imati novi bazenski kompleks s dječjim bazenom i opremljenim sunčalištem, kao i novi sanitarni čvor. Nove investicije popratit će i novo ime, Aminess Maravea Camping Resort, najavljuju iz Novigrada.

Komentirajte prvi

New Report

Close