FOTO: Lošinjski hotel Bellevue proglašen najboljim u svijetu sa spa i wellness ponudom

Autor: Poslovni.hr/Hina , 06. studeni 2015. u 11:55
Foto: bellevuelosinj.com

Tu nagradu već 30 godina dodjeljuje najveća svjetska marketinško-medijska tvrtka za područje wellnessa Spafinder Wellness, i to u 20 kategorija.

Lošinjski hotel Bellevue iz sastava grupacije Lošinj Hotels&Villas proglašen je najboljim u svijetu sa spa i wellness ponudom, za što je dobio nagradu Global Wellness Travel Awards, izvijestili su u petak iz te grupacije.

Tu nagradu već 30 godina dodjeljuje najveća svjetska marketinško-medijska tvrtka za područje wellnessa Spafinder Wellness, i to u 20 kategorija.

Time je Bellevue postao prvi hotel u Hrvatskoj koji je dobio tu prestižnu međunarodnu nagradu. Po ocjeni člana Uprave Jadranka Gorana Filipovića, ona dokazuje da se taj hotel svrstao uz najbolje i najelitnije svjetske hotele, a otok Lošinj dodatno potvrdio svoju poziciju na svjetskoj turističkoj karti.

Nakon rekonstrukcije, hotel Bellevue je otvoren u srpnju prošle godine, a prilikom rekonstrukcije posebna pažnja posvećena je upravo kreiranju wellnes i spa sadržaja luksuzne i ekskluzivne razine s posebno koncipiranim tematskim i ritualnim programima. Stručno medicinsko osoblje i terapeuti osmislili su niz posebnih health & beauty tretmana koji kombiniraju vrhunske kozmetičke pripravke, kao i metode holističke njege, suvremene psihologije i moderne medicine kako bi gostima pružili potpunu revitalizaciju.

Za nagradu Global Wellness Travel Awards natječe se 504 wellnessa, hotela i resorata iz 273 destinacije u 53 zemalja, a pobjednici se biraju temeljem zbrajanja glasova 33 najveća svjetska stručnjaka za spa i wellness industriju zajedno s glasovima korisnika/potrošača.

Osim te nagrade, iz Jadranke ističu i ovogodišnje nagrade kampovima u njihovom sastavu, o čemu brine podtvrtka Jadranka kampovi, i to kampu Čikat kojeg su petu godinu za redom slovenski turisti proglasili najboljim u Hrvatskoj, a Kamping udruženje Hrvatske (KUH9) i Hrvatski autoklub (HAK) ga uz još kamp Slatinu svrstali među 50 najboljih u Hrvatskoj.

Naturistički kamp Baldarin je pak od njemačkog kamping udruženja Eco Camping dobio nagradu za ispunjenje zahtjevnih ekoloških kriterija i to za izgradnju pročišćivača otpadnih voda, ispuštanjem čak 99 posto čiste vode u more te za smanjivanje količine i separacije organskog otpada, uštedu električne energije i vode.

U sklopu Jadranka kampovi posluje četiri kampa na Lošinju i Cresu (Čikat, Baldarin, Bijar i Slatina), a u svima je ove godine ostvareno 670 tisuća noćenja ili 6 posto više nego lani.

Komentirajte prvi

New Report

Close