FOTO: Ivana Trump operirala oči u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 26. travanj 2019. u 12:08
FOTO: PRESS

Ivana Trump ovih dana boravi u Zagrebu, a jedan od glavnih razloga za njezin posjet Hrvatskoj je operacija očiju koja je uspješno izvedena u zagrebačkoj Klinici Svjetlost.

Tako je prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa trajno riješila svoje probleme s vidom.

Ivana Trump nova je svjetski poznata osoba koja je svoje oči odlučila povjeriti hrvatskim stručnjacima iz Klinike Svjetlost te prof. dr. sc. Nikici Gabriću, koji ju je osobno operirao.

 „O vrhunskoj oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz New Yorka koji su već bili operirani ovdje. Kod njih sam primijetila da im je operacija u potpunosti podigla kvalitetu života te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat.“ , istaknula je Ivana Trump nakon operacije.

Gospođa Trump Kliniku Svjetlost posjetila je još prošle godine kada je stigla u Zagreb kako bi sudjelovala kao počasna gošća na natjecanju za Miss Universe Hrvatske. Tada je obavila pregled kod profesora Gabrića koji joj je savjetovao operaciju ugradnje Symfony intraokularne leće s kojima bi riješila svoje probleme s vidom. Tada se zbog obveza nije mogla podvrgnuti zahvatu, ali je zato sada ponovno posjetila Zagreb kako bi se zauvijek riješila naočala.

„Operacija je bila brza, bezbolna te već danas vidim bez ikakvog problema i to bez naočala. Imam sasvim drugačiji i ljepši pogled na svijet koji ću tek sada ponovno otkrivati“, dodala je Ivana Trump koja će nakon obavljene operacije i ove godine sudjelovati u radu žirija koji će proglasiti najljepšu Hrvaticu te iduću hrvatsku predstavnicu na svjetskom izboru za Miss Universe.

„Dolaskom pacijenata poput Ivane Trump počinje se mijenjati percepcija Hrvatske kao zemlje koja gostima pruža samo more i sunce. Ovakvim događajima stvara se priča Hrvatske kao poželjne destinacije za zdravstveni turizam te zemlje u kojoj i najzahtjevniji pacijenti mogu dobiti vrhunsku medicinsku uslugu. Klinika Svjetlost je odavno prešla granice Hrvatske i postala je brend u svijetu, a to se može jedino ako raspolažete modernom tehnologijom, vrhunskim i iskusnim stručnjacima, ali i posebnim pristupom za svakog pacijenta“,  rekao je prof. dr. sc. Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost, istaknuvši kako su Ivani Trump ugradili posebne Symfony intraokularne leće u oba oka kojima se trajno riješila dioptrije, kao i početne mrene.

Komentirajte prvi

New Report

Close