FOTO: Čak dvije D-Marin marine osvojile prestižne nagrade Abu-Dhabi Maritime Awards

Autor: Poslovni.hr , 23. studeni 2023. u 11:35
Foto: Grupa D-Marin

Suci su tražili marine koje pokazuju snažno razumijevanje važnosti pomorske zajednice u njihovoj regiji i ključne uloge koju imaju.

Grupa D-Marin, mreža vrhunskih marina, sa zadovoljstvom objavljuje da su marina “Turgutreis” smještena na poluotoku Bodrum, kao i njihova marina u regiji UAE, priznate i nagrađene na dodjeli nagrada Abu Dhabi Maritime Awards.

Nagrada “Općenito najbolja marina” odaje priznanje marinama koje pokazuju uzorno vodstvo stvaranjem vizionarskih ciljeva, misija i vrijednosti s dobro definiranim strategijama koje se temelje na unutarnjoj, vanjskoj analizi i komparativnim analizama.

Skupina od sedam industrijskih stručnjaka iz uglednih organizacija i regulatornih tijela prepoznala je da marina “Turgutreis” učinkovito upravlja procesima, operacijama i resursima te je uspostavila jasne ključne pokazatelje uspješnosti za financijsku i operativnu uspješnost kako bi premašila očekivanja dionika.

Suci su tražili marine koje pokazuju snažno razumijevanje važnosti pomorske zajednice u njihovoj regiji i ključne uloge koju imaju. Tvrtka D-Marin nagrađena je glavnom nagradom pokazujući kako marina “Turgutreis” čini apsolutno sve kako bi pružila izvanredno iskustvo i kvalitetnu uslugu vlasnicima brodova koji su stalno ili povremeno smješteni u marini.

Marina “Turgutreis” ocijenjena je među brojnim marinama, a odabrana je zbog svoje ponude izvanrednih sadržaja koji unapređuju iskustvo korisnika marina. To uključuje upečatljiv Blue Point Beach Club i najsuvremenije teniske i bazenske sadržaje, kao i “D-SPA Turgutreis” s dvije sobe za masažu, sobom za opuštanje, saunom i turskim hamamom, sve upakirano u moderni arhitektonski dizajn.

Podružnica D-Marin UAE, koja obuhvaća 4 marine, bila je drugoplasirana u 2 kategorije:

“Najbolji u usluzi” prepoznaje marine koje se ističu zadovoljstvom klijenata, učinkovitom komunikacijom, pomoći pri pristajanju, sadržajima i objektima, održavanjem i popravcima, uslugama concierge tima, profesionalnošću i stručnošću.

“Najbolji u praksi” kategorija je u kojoj se prepoznaju marine koje pokazuju inovacije i kreativnost, operativnu učinkovitost, iznimno korisničko iskustvo, usluge, mjere sigurnosti i zaštite, prakse ekološke održivosti, osposobljavanje i profesionalni razvoj, angažman zajednice, usklađenost s propisima, suradnju dionika i predanost mjerljivim rezultatima i stalnom poboljšanju.

“Vrlo smo zahvalni iznimno uspješnom panelu stručnjaka i osobno bih želio izraziti svoju zahvalnost svojem marljivom i predanom osoblju tvrtke D-Marin u sve 23 marine, koji neprestano nastoje pomicati granice za naše klijente”, rekao je Oliver Dörschuck, glavni izvršni direktor tvrtke D-Marin.

Foto: Grupa D-Marin

Više informacija o nagradi Abu Dhabi Maritime Awards potražite OVDJE. Više informacija o marini D-Marin Turgutreis Marina potražite OVDJE, a za D-Marin Dubai kliknite OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close