Fina otvorila natječaj: Evo tko i kako može ostvariti 3.000 kuna mjesečne stipendije

Autor: Poslovni dnevnik , 16. listopad 2020. u 14:10
Financijska agencija prijave prima do 29. listopada

Dobitnici stipendija preuzimaju ugovornu obvezu redovnog izvršavanju studentskih obveza, a po završetku fakulteta morat će u Fini zasnovati radni odnos na godinu dana.

Do 29. listopada ove godine Financijska agencija (Fina) primat će prijave za program stipendiranja studenata usmjerenih na informatičke tehnologije.

Na natječaju koji je jučer otvoren nude 3000 kuna mjesečne stipendije na godinu dana, ali i mogućnost obavljanja studentske stručne prakse i izrade diplomskog rada.

S druge strane, dobitnici stipendija preuzimaju ugovornu obvezu redovnog izvršavanju studentskih obveza, a po završetku fakulteta morat će u Fini zasnovati radni odnos na godinu dana. Kao kriteriji navode se prosjek ocjena iznad 3,5, doduše uz napomenu “poželjno te aktivno znanje engleskog jezika.

Što se dobi tiče u natječaju je navedeno: Studenti/ce su stari do 23 godine za preddiplomski /stručni studij odnosno do 25 godina za diplomski studij. Kriterij je i iskazan interes za rad u jednom od navedenih područja: programiranje, sistem analiza, testiranje IT rješenja, pružanje podrške poslovnom sustavu i sl. Inače, popis fakulteta koji dolaze u obzir nalazi se na fininim web stranicama.

“ Fina je tehnološki orijentirana tvrtka koja ima vrlo široko područje informatičkih znanja, objedinjenih u Sektoru informatike.

Radimo u svim informatičkim tehnološkim domenama, od mrežno-komunikacijskih tehnologija, centralnih i distribuiranih obradnih sustava do razvoja zahtjevnih aplikativnih rješenja koja u najvećoj mjeri stvaramo unutar vlastitih razvojnih timova”, poručuju iz vodstva Fine napominjući kako njihov IT tim čini više od 280 eksperata.

Komentirajte prvi

New Report

Close