Falkensteiner otvara sportsko kongresni centar, uložili 3 mil. eura

Autor: Marija Crnjak , 23. siječanj 2020. u 21:59
Ulaganja nastavljaju iduće godine

Uz vanjski sportski centar i terene za brojne sportove, novi centar donosi i novu dimenziju u MICE poslovanju, kažu u kompaniji.

U Falkensteiner Punta Scala Resortu u svibnju se otvara Fortis club,  novi kongresni i sportski centar s kongresnom dvoranom za 470 osoba i fitness centrom, u što je uloženo oko 3 milijuna eura. 

"U Falkensteiner Punta Skala resortu je mnoštvo sportskih sadržaja i atrakcija za naše goste, brojni nam se sportaši rado vraćaju na odmor, a Zadarhalf triatlon, koji se ove godine održava sedmi puta, postao je već naš zaštitni znak.

Uz vanjski sportski centar sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku, novi centar donosi i novu dimenziju u MICE poslovanju. Bit će to mjesto idealno za organizaciju raznih događanja, sportske konvencije, team-buildinge ili druženja za naše partnere i klijente.

Falkensteiner Punta Skala je resort u kojem je aktivan oblik odmora i sport iznimno važan, pa u tom smjeru razvijamo i našu ponudu koja ove godine obiluje brojnim događanjima", izjavio je Georg Unterkircher, generalni menadžer resorta. 

Za sljedeću godinu planirana su i nova ulaganja u sportski centar u Punta Skali u vrijednosti od 15 milijuna eura.

Komentirajte prvi

New Report

Close