Evakuirani su svi kupci iz poznatog zagrebačkog šoping centra

Autor: Poslovni.hr , 27. siječanj 2024. u 08:50
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Posjetitelj centra prepričao je za 24sata kako je izgledala evakuacija.

U petak oko 18 sati evakuirani su svi kupci iz trgovačkog centra Point na zagrebačkim Vrbanima. Iz Pointa su, pak, naknadno poručili da je sve u redu, dok detaljnije informacije o evakuaciji nisu htjeli dati.

Posjetitelj centra prepričao je za 24sata kako je izgledala evakuacija. – Na nekoliko jezika su na zvučnik rekli da svi hitno napuste Point. Rekli su i da ne koristimo lift, već hitno van! Nitko nije niti platio, svi su se u panici razbježali, skoro su pregazili druge – rekao je.

Vijest o evakuaciji potvrdila je i Maja, posjetiteljica centra, koja je kazala da je ona pomislila da je u pitanju, kad su na razglasu zatražili da napuste centar, još jedna lažna dojava o bombi. – Ispred centra je stajalo dosta ljudi, a onda su nas zaštitari ubrzo pozvali da možemo ponovno ući – prepričava.

Panika je uhvatila i Josipa.- Nije ugodno tako nešto čuti. Brzo smo istrčali van, ali kroz 10-ak minuta smo bili natrag u centru. Ne znamo zbog čega je bila uzbuna, ali vjerujem da nije ništa ozbiljno – rekao je.

Komentirajte prvi

New Report

Close