Eleos savjetovanje – tvrtka koja od osnutka svake godine ostvaruje rast

Autor: Marta Duić , 20. studeni 2014. u 11:17
Fotografija: Thinkstock

Eleos Savjetovanje uz vlastite djelatnike ima vrlo jaku mrežu vanjskih konzultanata koji svojim iskustvom i stručnim znanjem pokrivaju sva područja međunarodnog certificiranja sustava i proizvoda

Biti prepoznat kao pouzdan, siguran i poželjan partner, želja je svih uspješnih poduzeća. S ciljem unapređenja kvalitete poslovanja u Hrvatskoj, tvrtka Bisnode započela je s projektom certificiranja poslovnih subjekata koji su svojim dugogodišnjim poslovanjem zaslužili biti ocijenjeni kao izvrsni. Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke. Certifikat je službena potvrda koja je rezultat analize financijskih izvještaja za prošlu godinu te ujedno i prognoza uspješnosti u poslovanju za narednih 12 mjeseci.

Eleos Savjetovanje d.o.o. osnovano je 2010. godine i bavi se pružanjem usluga  poslovnog savjetovanja za područje implementacije i održavanja međunarodnih sustava upravljanja (ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, FSC, CE markica i dr.) čime omogućuje svojim klijentima da postanu dio poslovnog svijeta kojem je potvrđena sukladnost poslovanja prema međunarodnim standardima. Eleos Savjetovanje uz vlastite djelatnike ima vrlo jaku mrežu vanjskih konzultanata koji svojim iskustvom i stručnim znanjem pokrivaju sva područja međunarodnog certificiranja sustava i proizvoda. Tvrtka od osnivanja svake godine ostvaruje rast, pa čak i u najvećim trenucima krize uspjeli smo održati tendenciju rasta poslovanja, što svakako pripisujemo kvaliteti, uslužnosti i brizi za naše klijente. Eleos Savjetovanje ujedno pruža usluge savjetovanja kod izrade poslovnih planova, investicijskih studija, te usluge međunarodnog poslovnog savjetovanja i zastupanja stranih tvrtki i investitora.

Predstavite se, koju funkciju obnašate i kako dugo?

Moja ime je Igor Zgrabljić osnivač sam i direktor tvrtke, te konzultant i voditelj projekata implementacije međunarodnih sustava upravljanja kod naših klijenata. Za razliku od moje uloge kod samih začetaka tvrtke u ovom trenutku više sam uključen u procese nadzora rada tvrtke i projekata, komunikacije s našim klijentima i razvoj poslovanja.

 Što za Vas znači činjenica da je Vaše poduzeća postalo nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti za ovu godinu?

Dobiveni Certifikat nam govori da smo na dobrom putu, te da u današnjem gospodarskom okruženju u kojem se veliki broj tvrtki bori s nelikvidnošću i krizom u poslovanju mi smo kao tvrtka uspjeli održati naše poslovanje pozitivnim, odnosno profitabilnim. Naravno, još jednom želim naglasiti kako nam u tome pomažu naši kvalitetni stručnjaci koji svojim znanjem i kvalitetom održavaju kredibilitet našeg poslovanja i zadovoljstvo naših klijenata, koji nas rado i vrlo često preporučuju svojim poslovnim partnerima i tako nas promoviraju na najbolji način, tzv. «word of mouth» putem.

Kako dolazite do novih kupaca i poslovnih partnera te kakve su reakcije na činjenicu da posjedujete Certifikat bonitetne izvrsnosti?

Kao što sam već spomenuo jedan od nama najdražih načina promocije odnosno, dobivanja novih klijenata je putem preporuke postojećih klijenata, tu je i naša nova web stranica koju smo nedavno redizajnirali i kreirali po najnovijim trendovima izrade web stranica i on-line oglašavanja. Posjedovanje certifikata svakako dodatno ulijeva povjerenje kako postojećim, tako i novim klijentima da smo tvrtka koja uspješno posluje na tržištu, te koja je prepoznata kao jedna od najuspješnijih u branši.

 Čime smatrate da ste zavrijedili poštovanje svojih klijenata partnera?

Poštovanje naših klijenata dobivamo zahvaljujući stručnosti i predanosti našeg tima, koji potrebe naših klijenata uvijek stavlja na prvo mjesto. Zadovoljstvo naših klijenata naš je najvažniji zadatak, ponekad to u ovom poslu znači da ih moramo poticati na promijene, savjetovati ih kako da to ostvare i u konačnici da im olakšamo poslovanje u budućnosti i naravno otvorimo im vrata međunarodnog tržišta. Poučeni iskustvom, klijenti cijene našu upornost i predanost, te su zahvalni na svakom poticaju i pomoći u procesu prilagodbe svojeg poslovanja jer na svojoj koži osjete rezultate ISO sustava, kako u proširenju baze međunarodnih kupaca, tako i u boljoj poslovnoj organizaciji unutar samog firme.

Što biste istaknuli kao Vaš najveći poslovni uspjeh?

Najveći poslovni uspjeh naše tvrtke predstavlja činjenica da smo od samog osnivanja kontinuirano bilježili rast i uspjeh unatoč otežanim gospodarskim okolnostima u kojima poslujemo, te da smo u tom razdoblju privukli i zadržali kvalitetne ljude koji danas tvrtku čine uspješnom.

 

Bisnode Hrvatska, vodeći je ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj i dio međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđivača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Uz usluge koje omogućavaju donošenje mudrih poslovnih usluga, Bisnode provodi međunarodni projekt certificiranja najboljih poslovnih subjekata koji su zahvaljujući svim dobrom poslovanju stekle pravo nositelja Certifikata bonitetne izvrsnosti.  Jednu od takvih uspješnih poslovnih tvrtki prepoznatu od strane Bisnode tima upravo ste upoznali. 

Komentirajte prvi

New Report

Close