U planu donošenje odluke o povećanju temeljnog kapitala Luke Dubrovnik

Autor: Marija Crnjak , 22. travanj 2013. u 15:12

Na redovnoj skupštini Luke Dubrovnik najavljenoj za 27.svibnja, u planu je donošenje odluke o povećanju temeljnog kapitala Luke Dubrovnik iz reinvestirane dobiti ostvarene u 2012. godini.

Na redovnoj skupštini Luke Dubrovnik najavljenoj za 27.svibnja, u planu je donošenje odluke o povećanju temeljnog kapitala Luke Dubrovnik iz reinvestirane dobiti ostvarene u 2012. godini, i to za iznos od 5,8 milijuna kuna. Redovna glavna Skupština Luke Dubrovnik donijet će odluku o isplati dividende dioničarima u ukupnom iznosu od 1.500.000,00 kn.

Odluku o povećanju temeljnog kapitala dioničkog društva LUKA DUBROVNIK će donijeti Redovna glavna Skupština Društva. Riječ je o dioničkom društvu u kojemu je Grad Dubrovnik najveći dioničar.

Kako stoji u pozivu na glavnu skupštinu, temeljni kapital Luke Dubrovnik povećava se s iznosa od 5,9 milijuna kuna (reinvestirana dobit) na iznos od 11,7 milijuna kuna, tako da se vrijednost svih dionica povećava za 390 kuna, tako da nakon povećanja svaka dionica ima nominalnu vrijednost od 790 kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close