Domaći će dizajneri za A1 Hrvatska osmišljavati radnu odjeću

Autor: Marija Crnjak , 15. lipanj 2021. u 12:21
Naftalina iz Zagreba šivat će odjeću za A1 na temelju dizajnerskih rješenja /TOMISLAV MILETIĆ/PIXSELL

Naftalina iz Zagreba šivat će odjeću za A1 na temelju dizajnerskih rješenja hrvatskih autora koje telekom poziva na suradnju.

Telekom A1 Hrvatska raspisao je natječaj za domaće dizajnere u kojem ih poziva da osmisle novu radnu odjeću za njihove zaposlenike, uz nagradni fond za najbolja rješenja od 30.000 kuna.

Kako pojašnjavaju u kompaniji, cijeli proces od odabira dizajnerskog rješenja do izvedbe i primjene provest će se u suradnji s domaćom tvrtkom za proizvodnju radne odjeće Naftalina, čime A1 Hrvatska želi dati poticaj domaćim tvrtkama.

“Odabir ovakve tvrtke potaknut je željom da se pokaže kako se malom podrškom kreativno snažnom dijelu društva lako može omogućiti da postane vidljiviji te da unaprijedi i razvije svoje poslovanje.

Svjesni smo izuzetnog značaja koji za svaku zajednicu ima lokalna proizvodnja, jer i mi možemo rasti samo kad raste zajednica u kojoj djelujemo“, izjavila je Iva Ančić, rukovoditeljica brenda i marketinških komunikacija.

U žiriju za izbor dizajna nove radne odjeće osigurano je i mjesto za jednog od zaposlenika koji će svojim savjetima i saznanjima iz prve ruke pomoći da nova odjeća bude što ugodnija i po željama zaposlenika, pojašnjavaju u kompaniji.

Ističu kako za njih održivo poslovanje nije samo pitanje dugoročne profitabilnosti, već i zadovoljstva i motivacije zaposlenika, ali i odgovornosti prema okolišu i zajednici u kojoj posluju.

Komentirajte prvi

New Report

Close