Dogusov brend Mytha Hotel Anthology već ‘snima’ Zagreb i Split

Autor: Marija Crnjak , 25. rujan 2017. u 22:01
Ermanno Zanini, direktor Mytha Anthologyja

Villa Dubrovnik prvi domaći objekt.

Mytha Hotel Anthology novi je brend ekskluzivnih hotela u vlasništvu Dogus grupe na Mediteranu, pod kojim posluje i Villa Dubrovnik.

Uz dubrovački hotel kojeg je Dogus kupio 2014. , u sastavu Mytha Antology trenutačno posluje još šest luksuznih hotela u Italiji, Turskoj i Španjolskoj. Novi brend lansiran krajem 2016. na sajmu ILTM u Cannesu u ponedjeljak je za hrvatsko tržište u Dubrovniku predstavio Ermanno Zanini, direktor Mytha Hotel Anthology.  "To je bio nevjerojatan, uzbudljiv i emocionalan put, te bih htio zahvaliti Dogus grupi za viziju stvaranja takve jedinstvene antologije, posebno u mediteranskom bazenu.

 

6 hotela

u Italiji, Turskoj i Španjolskoj uz Villu Dubrovnik, dio Mytha Hotel Anthologyja

Vrlo smo zainteresirani za stvaranje vrijednosti, uz zadržavanje i ulaganje u razvoj najsposobnijih pojedinaca. Nadamo se da ćemo izvoziti svoj talent svijetu. Nastavit ćemo vrednovati sve poslovne prilike i investicije u skladu s našom filozofijom na zemljopisnom području Mediterana i Amerika, izjavio je Ermanno Zanini. Ukupna vrijednost portfelju Mytha Hotela trenutno iznosi 1,2 milijarde eura, a u planu je proširenje portfelja u vlasničkom i upravljačkom smislu. U sljedeće dvije godine tako je u planu otvaranje Mytha Antology Hotela u Miamiju te u Dubaiu.  

"Kako je Hrvatska važna destinacija za Dogus, gledamo i nove prilike za Mytha brend u drugim destinacijama osim Dubrovnika, zanimaju nas i Zagreb te Split", otkriva Zanini za Poslovni dnevnik.

U grupi ističu kako se uvođenjem brenda Mytha Hotel Anthology, Dogus Grupa pozicionirala kao značajan igrač u najvišem segmentu luksuza. Posebna iskustva koja obećaju svojim gostima uključuju kulinarstvo, okuse i tipične lokalne sastojke koje često pripremaju chefovi s Michelinovim zvjezdicama. Tako će u sljedećih tjedan dana u restoranu Pjerino Ville Dubrovnik jela spravljati Andrea Migliaccio, chef Mytha hotela koji ima ukipno tri Michelinove zvjezdice u dva restorana na Capriju.  Inače, Villa Dubrovnik ima 55 soba, apartmana i vila s privatnim plažama, dva restorana, te Villa Spa i teretanu, a prijevoz do Starog grada nude vaporettom u vlasništvu hotela.

Komentirajte prvi

New Report

Close