Dio Zagreba bez tople vode od 14. lipnja do 3. srpnja

Autor: Poslovni.hr/Hina , 09. lipanj 2023. u 13:48
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ukupna vrijednost projekta je više od 92 milijuna eura.

Zbog radova na revitalizaciji vrelovodne mreže, HEP-Toplinarstvo će krajnjim kupcima u naseljima Utrine, Travno, Jakuševec, Dugave i  Sloboština privremeno obustaviti isporuku tople vode od 14. lipnja do 3. srpnja, izvijestila je petak ta tvrtka.

Radovi koje provodi HEP-Toplinarstvo dio su kapitalnog projekta u sklopu kojeg se planira revitalizirati jedna trećina, odnosno 68,5 od ukupno 227,3 kilometara zagrebačke vrelovodne mreže, stoji u priopćenju HEP Toplinarstva.

Projekt se provodi s ciljem povećanja energetske efikasnosti sustava i sigurnosti opskrbe toplinskom energijom krajnjih kupaca. Ukupna vrijednost projekta je više od 92 milijuna eura.

Prihvatljivi trošak projekta je 73,8 milijuna eura, a od tog iznosa 55,9 milijuna eura financira se bespovratnim sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Sve informacije o projektu i popis obustava isporuke tople vode građani mogu pronaći na web stranici www.vrelovod-zagreb.hr.

Radnici HEP-Toplinarstva će uložiti maksimalne napore da se radovi revitalizacije provedu u što kraćem roku, a krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje.

Komentirajte prvi

New Report

Close