Colganov Garden ipak ostaje u Tisnom, zaslužni TZ i ugostitelji

Autor: Marija Crnjak , 12. lipanj 2018. u 20:49
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon nove odluke Općinskog vijeća Tisno, kojom se poništava ranije donesena dozvola za rad i prekoračenje razine buke beach baru Vortex, domaćin lokacije The Garden Resort, Nick Colgan, je istaknuo da će se međunarodni događaji okupljeni na lokaciji nastaviti održavati u Tisnom.

“Ja osobno i promotori događaja s kojima radimo u Tisnom (Love International, Hospitality On The Beach, Suncebeat, Soundwave, Defected i Dekmantel) zahvaljujemo svim stanovnicima Tisnog, restoranima i poslovnim objektima na njihovoj kontinuiranoj potpori i želji da ostanemo u mjestu. Važno je za sve koji su uključeni u cijelu priču da nam je dozvoljeno raditi naš posao normalno i odgovorno. Već imamo ugovor za lokaciju koji traje do kraja sezone 2019. godine, a sada ćemo početi pregovore kako bi ugovor produžili po treći puta. Sretni smo i uvijek smo bili sretni u Tisnom i želimo nastaviti s radom u budućnosti i privlačiti sve više posjetitelja iz godine u godinu”, navodi se u današnjoj objavi Nicka Colana, koji je prije desetak dana najavio odlazak Gardena iz Tisnog, nakon što je općinsko vijeće Vortexu omogućilo rad i stvaranje buke.

Ovog ljeta The Garden Resort u Tisnom će ugostiti šest glazbenih događaja koji će trajati od kraja lipnja do kraja kolovoza, podsjećaju u Gardenu. 

Naime, kako je jučer objavio portal RudinaPress. opoziv odluka o odobrenjima za rad na klupama i za prekoračenje dopuštene razine buke obrtu Vortex, koje je Vijeće na prijedlog vijećnice HDZ-a Jelene Obratov bez ijednog glasa protiv usvojilo na 7. sjednici 28. svibnja, bio je prijedlog Turističke zajednice Općine Tisno, potkrijepljen jednoglasnom odlukom Vijeća TZ-a i sa stotinjak potpisa ugostitelja. Na "popravnom" su vijećnici glasali tako da je The Garden pobijedio Vortex sa 7 prema 5.

Komentirajte prvi

New Report

Close