Prestižna nagrada: Četiri Valamarova kampa dobila oznaku ADAC Superplatz

Autor: Marija Crnjak , 25. prosinac 2021. u 11:00
Istra Premium Camping Resort/Valamar Riviera

Ocjenu 5* tako su ostvarili Lanterna Premium Camping Resort 4*, Istra Premium Camping Resort 5*, Krk Premium Camping Resort 5* i Baška Beach Camping Resort 4*.

Četiri Valamarova kampa dobitnici su priznanja ADAC Superplatz 2021., prestižne oznake za kvalitetu koje dodjeljuju vodiči za kampiranje ADAC u suradnji s PiNCAMP-om, portalom za kampiranje.

Ocjenu 5* tako su ostvarili Lanterna Premium Camping Resort 4*, Istra Premium Camping Resort 5*, Krk Premium Camping Resort 5* i Baška Beach Camping Resort 4* koji s ovim priznanjem ulaze u kategoriju najboljih kampova Superplatz, javljaju iz Valamara.

Usto, u “TIP” kategoriju, odnosno kategoriju s preporukom ušlo je još sedam njihovih kampova.

“Ponosni smo što su Valamarovi kampovi i ove godine svrstani uz nabolje u Europi. Prestižna nagrada Superplatz predstavlja vrh kamping brenda u Europi, a po konceptu jedinstveni i najprestižniji promotivni certifikat i nagradu za kampove u Europi.

Kada uz to dodamo da je ova godina definitivno bila najizazovnija godina u povijesti turizma, a da su pritom čak četiri Valamarova kampa dobila priznanje Superplatz, njih sedam ušlo u TIP kategoriju s ocjenom 4.5, svakako mogu potvrditi da je ovo povijesno najuspješnija godina od kada nas ADAC i PiNCAMP ocjenjuju, a od kada su ovi kampovi pod upravljanjem Valamara.

Ovo je pokazatelj da su upravo Valamarovi kampovi jedni od najboljih kampova na Mediteranu te da Valamar kontinuirano ulaže u razvoj kamping segmenta u smjeru visoke dodane vrijednosti i premium kamping proizvoda.

Svi ovi uspjesi ne bi bili mogući bez naših djelatnika, njihove velike motivacije za radom, ali i nevjerojatne solidarnosti koju su tako nesebično iskazivali u ovim izazovnim vremenima”, izjavio je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamar Rivieri.

Komentirajte prvi

New Report

Close