Česi već prodali više od 40.000 karata za vlak do Rijeke i Splita

Autor: Poslovni.hr , 03. lipanj 2022. u 08:39
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Vlakovi će voziti od 3. lipnja do 26. rujna, s time da će u srpnju i kolovozu voziti svakodnevno, a u lipnju i rujnu tri puta tjedno.

Danas u 16:38 s Glavnog kolodvora u Pragu i u 19:48 s Glavnog kolodvora u Brnu kreće prvi ovogodišnji vlak češkog prijevoznika Regiojeta na liniji Prag – Rijeka/Split. Vlak će u Hrvatsku stići sutra u jutarnjim satima te će, kao i lani, kompozicija biti podijeljena u Ogulinu te dio vagona ide dalje za Rijeku, a dio za Split.

Kako je potvrdila Tereza Ptáčková, menadžerica međunarodnih projekata u Regiojetu, prodaja karata ide jako dobro, piše Novi list.

“Dosad smo, dakle prije polaska prvog ovogodišnjeg vlaka, prodali već više od 40.000 karata za sve svoje hrvatske linije”, kazala je Ptáčková te dodala da su, kao i prošle godine, cijene karata za Regiojetove vlakove prema Rijeci i Splitu iznimno niske.

Kartu u jednom smjeru, uključujući rezervaciju i sve usluge, putnici koji putuju na relaciji do Rijeke u lipnju će platiti u vagonu sa sjedalima najmanje 23.9 eura, a u spavaćim vagonima 31.9 eura.

Vlakovi će voziti od 3. lipnja do 26. rujna, s time da će u srpnju i kolovozu voziti svakodnevno, a u lipnju i rujnu tri puta tjedno.

Komentirajte prvi

New Report

Close