Kraken bar na otoku Viru nudi svojim gostima burger za koji će morati izdvojiti nevjerojatnih 1250 kuna, a mladi ugostitelj Ante Bašić koji stoji iza njega tvrdi da će morati povisiti njegovu cijenu. Bašić kaže kako je svjestan da se radi o mnogima nepristupačnom jelu, no objašnjava da je riječ o vrhunskim namirnicama. Navodi kako je svjestan da su cijene mnogima previsoke, ali je želio napraviti nešto drugačije i bolje od uobičajene ponude.
– Da, točno je. Burger košta 1250 kuna. Ali, zbog njega sam svaki puta u minusu, jer su sastojci nevjerojatno skupi. Zato ću iduće sezone morati udvostručiti cijenu. Koštat će 2.500 kuna – otkrio je Ante za Zadarski.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu