Brojni poslodavci poput Lidla, Nestlea i Kauflanda čekaju vas na Virtualnom sajmu – pogledajte ponudu poslova

Autor: Poslovni.hr , 26. listopad 2015. u 11:59
Arhivska fotografija: Goran Stanzl / Pixsell

Otvoreni Virtualni sajam karijera i znanja već sada bilježi veliku posjećenost.

Otvoreni Virtualni sajam karijera i znanja već sada bilježi veliku posjećenost, a poslodavci i dalje čekaju prijave kandidata te komuniciraju s posjetiteljima putem chata.

S obzirom na veliki broj oglašenih pozicija, portal MojPosao izdvaja poslodavce i edukativne ustanove koje su oglasile slobodna radna mjesta i edukacije na sajmu i portalu MojPosao.

Ovogodišnji regionalni izlagač LIDL ima otvorene 3 pozicije i to Prodavač (m/ž) – Osijek, Referent u Sektoru Nekretnina – Ekspanzija (m/ž) – Velika Gorica, Zamjenik voditelja trgovine (m/ž) – Šibenik.

Drugi regionalni izlagač NESTLE do 28. listopada zapošljava putem 5 otvorenih pozicija. Za sve koji se žele razvijati u marketingu, otvorena je pozicija Brand manager (m/ž), za eksperte u prodaji Voditelj ključnih kupaca (m/ž). Za sve koji žele steći svoje prvo radno iskustvo, otvorene su pozicije i za pripravnike!

Među poslodavcima koji se predstavljaju putem sajma, nalazi se i Hrvatski Telekom s čak 9 otvorenih pozicija. Ukoliko tražite posao preko student servisa, služba za korisničku podršku Hrvatskog Telekoma otvara svoja vrata studentima. Na razini cijele Hrvatske zapošljava se savjetnik za prodaju koji će obavljati poslove ugovaranja proizvoda i usluga, reklamacija te sastavljanje izvještaja.

Ostale otvorene pozicije pogledajte na štandu Hrvatskog Telekoma te pročitajte kako je raditi kod njih te koje mogućnosti pružaju svojim zaposlenicima.

Voljeli biste raditi za uspješnu međunarodnu tvrtku? Kaufland otvara svoja vrata i radna mjesta u Zagrebu i Jastrebarskom. Otvorene su pozicije i za studente u području logistike i koordinacije protoka robe.

Također, zapošljavaju radnike u prodaji, voditelja sektora prehrane, projekta izgradnje, voditelja smjene u logistici te radnika na pripremi robe. Za više detalja obavezno pogledajte otvorene natječaje.

Posjetite Virtualni sajam karijera i znanja na dankarijera.com i iskoristite priliku za pronalazak (boljeg) posla! 

Komentirajte prvi

New Report

Close