Britanska novinarka: Taksist u Hrvatskoj zaključao mog sina, bila je to noćna mora

Autor: Poslovni.hr , 13. kolovoz 2023. u 12:29
Foto: Victoria Jones/PRESS ASSOCIATION

Tvrdi da mu je uspjela poslati novac preko internetskog bankarstva.

Britanska novinarka Sarah Vine objavila je u Daily Mailu kolumnu u kojoj je opisala neugodno iskustvo njezinog sina u Hrvatskoj.

Piše da ju je sin nazvao u 2:33 ujutro, što ju je, ističe, samo po sebi prepalo.

‘Uzela sam telefon i ostala šokirana. Bio je to moj sin, na odmoru u Hrvatskoj. Rekao je da ga taksist Ubera vozi nazad u apartman koji je unajmio s prijateljima. No vozač je tražio dodatnih 60 eura, koje moj sin nije imao’, piše Vine.

‘Kad je moj sin odbio platiti, vozač je krenuo urlati na hrvatskom, zaključao je vrata auta i nastavio voziti dalje od apartmana, u drugi dio grada. Zaključan u autu s ljutitim Hrvatom, sin me prestravljeno nazvao za pomoć. Bila sam izvan sebe’, navodi Vine u kolumni.

Tvrdi da mu je uspjela poslati novac preko internetskog bankarstva, nakon čega je podigao gotovinu s bankomata i platio taksistu. Vine piše da je čitav odmor njezinog sina u Hrvatskoj bio pun sličnih loših iskustava.

‘Jedne večeri jedna se djevojka odvojila od društva, a trojica muškaraca zaustavila su je i tražila da im preda sav novac i telefon. Rekli su da će je inače izbosti nožem’, tvrdi Vine i upozorava čitatelje na opasnosti destinacija kao što je Hrvatska.

‘Jeftinih destinacija sve je više i ljudi moraju biti spremni na rizik. Nova popularna odredišta poput Albanije s jeftinim restoranima i pješčanim plažama mogu biti privlačna, ali nemojmo zaboraviti da je glavni izvozni adut Albanije organizirani kriminal’, poručila je Vine.

Komentirajte prvi

New Report

Close