Božinović najavio uvođenje novih mjera, evo od kada

Autor: Poslovni.hr , 24. ožujak 2021. u 12:42
Foto Emica Elvedji/PIXSELL

Božinović je potvrdio da one koji krše mjere više neće imati pravo na novčane potpore. U sklopu priprema za sezonu, rekao je da će u Hrvatsku moći ući turisti koji su cijepljeni, preboljeli bolest ili imaju antigenski test.

– Mjere ističu krajem mjeseca. Početkom travnja donijet ćemo nove mjere, rekao je ministar Davor Božinović na današnjoj presici Stožera. O nama ovisi hoće li to biti samo produljivanje, hoće li biti neka restriktivnija rješenja ili će biti liberalnija’, naglasio je Božinović.

Božinović je potvrdio da one koji krše mjere više neće imati pravo na novčane potpore.

“Bitno je je li netko krši mjere i je li registriran. Nije važno je li upozorenje, koje je također vid sankcije, ili je izdan prekršajni nalog”, rekao je. “Ravnateljstvo civilne zaštite će poslati popis svih tih pravnih subjekata i oni više neće imati pravo na potpore”, rekao je Božinović.

U sklopu priprema za sezonu, rekao je da će u Hrvatsku moći ući turisti koji su cijepljeni, preboljeli bolest ili imaju antigenski test.

Ocijenio je i da je regionalni pristup postrožavanju mjera opravdan zbog priprema za sezonu jer će “EU procjenjivati incidenciju u našim županijama i donositi odluke za njihove građane koji onamo putuju”

Komentari (2)
Pogledajte sve

Vrhunski članak…! Praktički bez ikakvog sadržaja.

Obično brljanje.

slijedeća dva tjedna su ključna

ovo je već prešlo sve granice. Do kada ćemo ovo trpiti? Kad će narod lupiti šakom o stol i izaći na ulice i dokrajčiti ovaj teror, kojim nas tlače izmišljajući i lažući o toj koroni kao o nekoj, tobože opasnoj bolesti? Koje smo ovce. Bolje nismo ni zaslužili.

New Report

Close