Borbu će nastaviti kroz privatne parnice

Autor: Jadranka Dozan , 16. siječanj 2020. u 21:59
Ivica Todorić

Sve nove dokaze i kompletnu dokumentaciju kojom raspolaže ovih će dana objaviti na svom blogu k.

Ivica Todorić napravio je iskorak u formi komuniciranja s javnošću. Umjesto bloga kao platforme za iznošenje svog viđenja plana rušenja Agrokora sporadično potkrjepljenog i kontroverznim mailovima, jučer je organizirao konferenciju za medije.

No pritom, čini se, nije napravio iskorak u smislu (ne)fokusiranja na konkretne i jasne poruke i odgovore. U ekstenzivnom nastupu prezentirao je mailove za koje kaže da dokazuju kako mu je Agrokor ciljano otela grupa Borg predvođena premijerom Andrejem Plenkovićem.

S tim u vezi najavio je da će borbu nastaviti pokretanjem privatne parnice. Rekao je i kako samo on zna cijelu istinu, ali da tek sada za nju ima i dokaze. To je potkrijepio prepiskama Borg grupe iz kojih se, kaže, vidi da je ta grupa pripremila i opljačkala velik dio Agrokora, a političari su istodobno širili lažne vijesti, sprječavajući da javnost dozna što se događa i političkim utjecajem onemogućavajući pravnu državu odnosno provođenje zakona. 

Sve nove dokaze i kompletnu dokumentaciju kojom raspolaže ovih će dana objaviti na svom blogu kako bi javnost doznala istinu o, kako kaže, "Plenkovićevom kriminalu s predumišljajem". Kao glavne aktere plana o preuzimanju Agrokora adresirao je rejting agencije, ruske investitore, američke fondove i hrvatsku vladu, ali to ponavlja već otprije, kao i da su u svemu oštećeni hrvatska industrija i investitori. 

Komentirajte prvi

New Report

Close