Baza u Zagrebu već u srpnju, letovi od lipnja, te još dvije linije. Ryanair: Potražnja je velika

Autor: Ana Blašković , 11. svibanj 2021. u 22:00
Irski prijevoznik na zagrebački aerodrom stiže ranije od najavljenog/F. Brala/PIXSELL

Irski prijevoznik na zagrebački aerodrom stiže ranije od najavljenog.

Irski niskotarfini avioprijevoznik Ryanair novu bazu u Zagrebu otvorit će dva mjeseca ranije od plana, 23. srpnja, a dio letova umjesto u srpnju pokrenut će u lipnju, objavila je kompanija.

Iz Ryanaira su prvotno najavili otvaranje nove baze u Zagrebu u zračnoj luci Franjo Tuđman na jesen, a ubrzavanje planova iz kompanije objašnjavaju “jakom potražnjom”.

Avioni na relaciji Zagreb Milano-Begamo umjesto u srpnju počinju letjeti od 17. lipnja što će, po najavama tog avioprijevoznika, omogućiti hrvatskim kupcima da rezerviraju letove za London Stansted, Bruxelles-Charleroi, Göteborg-Landvetter, Milano-Bergamo i Rim-Ciampino već u lipnju.

Ranije najavljenih devet linija za Zagreb za rezervaciju će biti dostupno u rujnu, a među njima su i dvije nove za Malmö i Düsseldorf Weeze.

“Hrvatski potrošači sad mogu rezervirati ljetne praznike čak i ranije po još nižim cijenama, a uz mogućnost korištenja Ryanairove nulte naknade za promjenu ako se planovi promijene”, stoji u priopćenju kompanije.

Dodaju da su pokrenuli prodaju sjedala po nižim cijenama za putovanje do 31. listopada i koje treba rezervirati do ponoći 13. svibnja na njihovim web stranicama.

Kad s radom krene zagrebačka baza, iz Ryanaira planiraju pet novih ruta: za London Stansted te Milano-Bergamo po četiri puta tjedno, tri puta tjedno za Rim Ciampino, dok su Göteborg-Landvetter i Bruxelles Charleroi na rasporedu po dva puta tjedno.

Komentirajte prvi

New Report

Close