Bandić vraća Ljubičića na čelo Holdinga?

Autor: Poslovni.hr , 03. lipanj 2013. u 12:44
Photo: Dalibor Urukalovic/Poslovni dnevnik/PIXSELL

U kadrovskoj križaljci nove zagrebačke vlasti najvažnije uloge dobilo je još troje novih suradnika Milana Bandića, a to su Ante Samodol, Ana Stavljenić-Rukavina i Sandra Švaljek

Milan Bandić je odlučio vratiti svojeg vjernog suradnika Slobodana Ljubičića Kikaša na čelo Zagrebačkog holdinga, piše Jutarnji list. Unatoč brojnim aferama u kojima se spominjao Ljubičić, Bandić smatra kako je upravo on stručnjak koji ima potrebne reference za upravljanje tom megatvrtkom. Time su Bandić, ali i Ljubičić, kažu njihovi bliski suradnici, pokazali da im je savjest čista te da se ne boje eventualnog prozivanja zbog nekih starih sumnjičenja.

U kadrovskoj križaljci nove zagrebačke vlasti najvažnije uloge dobilo je još troje novih suradnika Milana Bandića, a to su Ante Samodol, Ana Stavljenić-Rukavina i Sandra Švaljek. Bivšem šefu Hanfe, Anti Samodolu, namijenjen je položaj člana Uprave Holdinga zaduženog za financije, Sandra Švaljek (koja je i nova dogradonačelnica) postat će predsjednica Skupštine Holdinga, a bivša ministrica zdravlja u SDP-ovoj Vladi, Ana Stavljenić-Rukavina, nova je predsjednica Zagrebačke skupštine, javlja Jutarnji list.

Komentirajte prvi

New Report

Close