B2 Kapital poziva na e-dražbu i prikuplja ponude za svoju tražbinu

Autor: Suzana Varošanec , 06. veljača 2020. u 19:00
Ponude se putem sustava e-dražbe prikupljaju od 5. do 18. ožujka, utvrđena vrijednost nekretnine iznosi 3 milijuna kuna/GettyImages

Građevinsko zemljište u Lučkom u zoni poslovne namjene .

Tvrtka za otkup i upravljanje potraživanjima B2 Kapital, za nekretninu u zoni poslovne namjene u Lučkom na kojoj imaju razlučna prava, uputila je dva poziva zainteresiranim ponuditeljima.

Uz poziv na dostavu ponuda za otkup potraživanja, skreću pozornost i na mogućnost sudjelovanja u predstojećoj elektroničkoj javnoj dražbi gdje će se uskoro prodavati naknadno pronađena imovina dužnika Stečajna masa iza Swift, unutarnja i vanjska trgovina u stečaju, inače pod njihovim različnim pravima. 

Prema oglasu koji je objavljen u tisku, riječ je o građevinskom zemljištu, u naravi oranici veličine 8892 m2, za koje prema uvjetima UPU Lučko i tamošnje zone poslovne namjene predviđena je mogućnost gradnje za proizvodne i prerađivačke objekte za koje nije potrebna procjena utjecaja na okoliš, zatim skladišta i servise, trgovačke objekte u maloprodaji i veleprodaji do 10.000 m2 nadzemnog GBP-a, izložbeno-prodajne centre i slično. 

Kako navode, ponude se putem sustava e-dražbe prikupljaju od 5. do 18. ožujka, utvrđena vrijednost nekretnine iznosi 3 milijuna kuna, početna cijena za dražbovanje je 2,25 milijuna kuna, a rok za uplatu jamčevine u iznosu od 300.000 kuna traje do 25. veljače.

Usto, do 7. veljače zainteresirane osobe mogu dostaviti svoje ponude za otkup B2 Kapitalovog potraživanja osiguranog nekretninama navedenog stečajnog dužnika, koje na dan 29. siječnja iznosi cca 25,172 milijuna kuna. Uz ponudu traže i vjerodostojan dokaz o raspolaganju ponuđenim novčanim iznosom za otkup tražbine. 

Komentirajte prvi

New Report

Close