Atraktivan poziv: Putnička luka Gaženica daje u zakup prostore pogodne su za trgovine, kafić i restoran te supermarket

Autor: Poslovni.hr/H , 11. siječanj 2019. u 11:22
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Svi ti sadržaji bit će dio putničkog terminala, dvoetažne zgrade koja se prostire na 18.000 četvornih metara.

Koncesionar putničke luke u Gaženici, Zadar International Port Operations (ZIPO),  uputio je poziv za iskaz interesa za zakup poslovnih prostora na novom putničkom terminalu u Gaženici, objavili su u petak iz te tvrtke.

Od ove godine, kako se navodi u priopćenju, sav će se domaći i međunarodni promet, uključujući i prodaju karata, odvijati na novom terminalu, što poziv čini atraktivnim.

Ukupno će se u podnajam dati komercijalni prostori površine od oko 2.400 četvornih metara.

U prostorima su dovršeni zidovi, podovi, rasvjeta i drugi dijelovi osnovne infrastrukture, a pogodni su za trgovine, kafić i restoran, supermarket kao i druge uslužne djelatnosti. Svi ti sadržaji bit će dio putničkog terminala, dvoetažne zgrade koja se prostire na 18.000 četvornih metara.

Površina spomenutih prostora, odnosno individualnih jedinica je između 20 i 100 četvornih metara, no mogu se kombinirati po potrebi, navodi se.

"Upravo je zgrada terminala prva točka susreta posjetitelja, odnosno turista sa Zadrom i to je prilika da se Zadar predstavi na najbolji mogući način", kazao je direktor tvrtke ZIPO Barbaros H. Ozakan.

Sigurni smo da ćemo u lokalnoj zajednici i Hrvatskoj naći kvalitetne partnere zainteresirane za poslovnu suradnju, izjavio je Ozakan.

U priopćenju se navodi kako se pored međunarodnih brodova za kružna putovanja koji će pristajati u Gaženici, na terminalu prodaju i karte za međunarodne i lokalne trajektne linije.

S godišnjim prometom većim od 2,4 milijuna putnika, od kojih je u Gaženici više od pola, Zadar je jedan od najprometnijih luka na Mediteranu.

Komentirajte prvi

New Report

Close