Aminess nagradio radnike s 5000 kuna, za iduću sezonu traži 1000 ljudi

Autor: Marija Crnjak , 30. rujan 2021. u 22:00
Kampanja ’Posao u Aminessu’ počinje završetkom ove sezone/PD

Nagrađeni su stalni zaposlenici, stalni sezonski radnici i ostali sezonski zaposlenici u svim Aminessovim objektima diljem obale.

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada pridružila se svojim konkurentima u sektoru i pohvalila se da je radnicima osigurala nagradu u ukupnom iznosu od 5000 kuna, što je isplaćeno tijekom ljeta i za rujan.

Kako pojašnjavaju, ovom nagradom Aminess svojim zaposlenicima zahvaljuje za uspješnu turističku sezonu i ostvarene rezultate. Nagrađeni su stalni zaposlenici, stalni sezonski radnici i ostali sezonski zaposlenici u svim Aminessovim objektima diljem obale.

“Nakon još jedne izazovne godine, ali i dobre turističke sezone, željeli smo našim zaposlenicima zahvaliti na predanom radu, trudu i profesionalnosti koje su pokazivali svakog dana.

Zadovoljni zaposlenici ključ su našeg uspjeha i oni su razlog zbog kojeg spremno i snažno dočekujemo sve izazove na sve zahtjevnijem turističkom tržištu. Vjerujemo da im ovakva nagrada dolazi kao poticaj i motiv za daljnji rad te im ovim putem zahvaljujemo“, izjavila je Marina Perić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Već po završetku ove sezone Aminess aktivno pokreće kampanju zapošljavanja “Posao u Aminessu” za narednu turističku sezonu 2022. te je u potrazi za 1000 zaposlenika koji bi radili u Aminess hotelima i kampovima duž Jadranske obale, otkrivaju u kompaniji.

Radnicima obećavaju edukacije i programe usavršavanja, te smatraju da o visokoj razini kvalitete uvjeta rada u Aminessu govori i činjenica da se u kompaniju iz godine u godinu vraća velika većina sezonskih zaposlenika. Kako je poznato, stimulacije za sezonu podijelile su kompanije kao što su Valamar, Maistra, Plava Laguna.

Komentirajte prvi

New Report

Close