Aminess kročio na Krk, ‘dobio’ 2 hotela, vile i kamp

Autor: Marija Crnjak , 01. listopad 2020. u 22:00

Turistička kompanija iz Novigrada proširila je poslovanje na tvrtku Njivice hotele, no pravno ostaju odvojeni

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada proširila je poslovanje na Njivice hotele i kamp resort na otoku Krku, koji od 1. listopada posluju pod brendom Aminess. Njivička tvrtka i dalje će u odnosu na novigradske hotelijere poslovati kao zasebna kompanija. Pravno ostaju odvojene, a povezuju se kroz brend. Aminess Magal Hotel (bivši Hotel Beli Kamik), Aminess Veya Hotel (bivši Hotel Jadran), Aminess Gaia Green Villas (bivši Marbera Flora Green Villas) i Aminess Atea Camping Resort (bivši Kamp Njivice) tako su novi članovi Aminessova portfelja koji će zajednički pridonijeti dodatnom rastu i razvoju u turističkom sektoru, istaknuli su u kompaniji.

“Iznimno nas veseli što su Njivice resort i kamp postali dio Aminess obitelji te ćemo sad imati priliku zajedno stvarati sjajne rezultate i doprinositi daljnjem razvoju Njivica i otoka Krka. Vjerujemo kako će upravo sinergija dvaju poduzeća, Aminessa i Hotela Njivice, polučiti velik uspjeh i snažniju vidljivost na tržištu. Uvjereni smo da ćemo lijepu priču koju već godinama sa zaposlenicima i gostima stvaramo u Novigradu, Orebiću i na Korčuli dodatno ojačati novim kolegama u Njivicama na Krku”, istaknula je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Lagune Novigrad, u čijem je vlasništvu brend Aminess.

Kako ističu u kompaniji, brend Aminess već je dugo prisutan na tržištu, a od samog početka teži izvrsnosti u poslovanju. Vrijednosti, misija i vizija Aminess hotela i kampova sažeti su u krovnom sloganu “Veze koje traju”. Upravo taj slogan reflektira sve vrijednosti Aminessa – usmjerenost na svakoga gosta te ulaganje u zaposlenike i timski rad, a nastojat će ih prenijeti i na novu destinaciju na otoku Krku.

Aminess u svom portfelju već ima hotele Aminess Maestral 4* i Aminess Laguna 3*, kampove Aminess Sirena 4* i Aminess Maravea Camping Resort 4* koji su u gradu Novigradu u Istri, dok je hotel Aminess Lume 4* na Korčuli, a Aminess Grand Azur 4* smješten je na poluotoku Pelješcu.

Komentirajte prvi

New Report

Close