AKD u 2019. povećao prihode za 24 mil. kuna

Autor: Lucija Špiljak , 27. siječanj 2020. u 22:00
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Agencija za komercijalnu djelatnost ostvarila 279 milijuna kuna prihoda.

Agencija za komercijalnu djelatnost (AKD) prošle godine povećala je prihode za 24 milijuna kuna, na 279 milijuna kuna, uz kontinuirani rast broja kupaca iz godine u godinu.

“Rezultat je to proaktivnog nastupa na domaćem i inozemnom tržištu, realizacije istraživačko-razvojnih projekata, dokazane sigurnosti informacijskog sustava, učinkovitosti proizvodnog procesa, ali i kontinuiranog ulaganja u kompetencije djelatnika”, rekao je glavni direktor AKD-a Jure Sertić i pritom poručio da su, između ostalog, razvoj formirali prema potrebama tržišta u niši sigurnosti i identiteta.

Zagrebačka tvrtka, koja je utemeljena prije gotovo tri desetljeća, prisutna je na domaćem i inozemnom tržištu, a za 17 različitih zemalja razvija napredna rješenja u području identiteta i sigurnosti, pružatelj je usluga povjerenja i specijalizirala se za proizvodnju osobnih dokumenata, platnih kartica i složenih sustava sljedivosti. Kako navode iz AKD-a, u novoj poslovnoj godini nastavit će s digitalizacijom tvrtke, pružanjem usluga povjerenja i uspostavom sustava sljedivosti.

Javne potrebe

“Uslijed strogih imperativa unaprjeđene su tehnologije i razvojne platforme diktirane međunarodnim zahtjevima, a rezultat je visoka specijalizacija”, rekao je Sertić i najavio da će u nadolazećem razdoblju nastaviti s praćenjem i primjenom trendova u ICT i grafičkoj industriji na inovativan način, stvarajući platforme za daljnja unaprjeđenja i tržišne iskorake.

Nadalje, ističu iz AKD-a, prilagodit će i supstituirati svaku uslugu i proizvod prema točno određenim potrebama i funkcionalnostima poslovnih partnera, kao i javnim potrebama.

Rast i vizija

“Naša projekcija budućnosti rast će na viziji koja je okrenuta prema dostizanju razine inovativnog kreatora promjena, poglavito onih orijentiranih na širenje poslovanja, povećanja ekonomske uspješnosti na tržištu, učinkovitijeg djelovanja državne uprave, gospodarskog razvoja društva i dobrobiti šire društvene zajednice”, zaključio je Jure Sertić. 

Komentirajte prvi

New Report

Close