AHF se bavi i utjecajem klimatskih promjena na turizam

Autor: Marija Crnjak , 13. rujan 2021. u 22:00
U Zagrebu u srijedu i četvrtak traje Adria Hotel Forum/PD

Ovo je deveto izdanje konferencije koja se ove godine održava pod nazivom Let’s reimagine our future, uživo i online.

Sutra i u četvrtak u Zagrebu se održava najveća međunarodna hotelsko- investicijska konferencija u regiji Adria Hotel Forum (AHF), koja svake godine okuplja članove uprava regionalnih hotelskih kompanija, investitore, konzultante, arhitekte, odvjetnike i predstavnike financijskih institucija.

Ovo je deveto izdanje konferencije koja se ove godine održava pod nazivom Let’s reimagine our future, uživo i online, a očekuje se više od 300 sudionika.

Fokus događanja bit će na novim investicijskim prilikama i predviđanjima za 2022. i 2023. godinu, razgovarat će se o tijeku kapitala, o tome što pojedine zemlje u regiji rade kako bi potaknule ponovno pokretanje turizma i investicija te tko će financirati razvoj hotelijerstva u budućnosti.

Također, ovogodišnji program AHF-a usmjeren je na utjecaj klimatskih promjena na industriju, na to koje inovacije mogu učiniti ulaganja održivim i profitabilnim te tko su investitori i u što žele ulagati.

Konferencija okuplja više od 60 govornika među kojima su Megan Epler Wood, izvršna direktorica programa za upravljanje održivim turizmom Sveučilišta Cornell, Peter Greenberg, urednik CBS Newsa, Vuk Vuković, suosnivač i direktor Oraclum Intelligence Systems, Nicolas Horky, direktor Velvet hotel pod-fonda, Camil Yazbeck, viši potpredsjednik i voditelj razvoja hotelske kompanije Accor Northern Europe, Kurt Werth, viši savjetnik Revetas Capitala.

Komentirajte prvi

New Report

Close