12. međunarodni pčelarski sajam

Autor: Poslovni.hr , 12. veljača 2016. u 10:23
Grad Bjelovar

U sklopu pčelarskog sajma održan je i sajam vina i vinogradarske opreme.

Održan je još jedan, i to vrlo posjećeni, Međunarodni pčelarski sajam. U dva dana 6. i 7. veljače 2016. godine sudjelovalo je 126 izlagača iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije, Poljske, Finske, Francuske, Grčke, Njemačke, Ukrajine. Uz izložbeno-prodajni dio sajma, veliko zanimanje bilo je i za edukativni dio sajma.

Organizatori sajma su bili Bjelovarski sajam d.o.o., Hrvatski pčelarski savez te Pčelarski savez Bjelovarsko-bilogorske županije, a suorganizatori su bili Bjelovarsko – bilogorska županija, Grad Bjelovar, Grad Zagreb i Pčelarska udruga Bilogora-Bjelovar. Manifestacija se održala pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Na otvorenju sajma govorili su direktor sajma Davorin Posavec, gradonačelnik Bjelovara Antun Korušec, župan Bjelovarsko – bilogorske županije Damir Bajs, predsjednik HPS-a i saborski zastupnik Vladimir Bilek. Sajam je otvorio, nedavno izabrani, ministar poljoprivrede prof. dr. sc. Davor Romić.

U sklopu pčelarskog sajma održan je i sajam vina i vinogradarske opreme. Veliko zanimanje pčelara, vinara i posjetitelja ukazuje da je Međunarodni pčelarski sajam ostao i nadalje vodeći u ovoj regiji.

Komentirajte prvi

Partneri

Partner
Partner
Partner

New Report

Close