Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Zviždači u HAC-u dobit će 10% od štete koju prijave!

Naslovnica Forum Komentari članaka Zviždači u HAC-u dobit će 10% od štete koju prijave!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jel to samo meni nastrano? Firma spiska milijarde, a sad će uvesti pravilnike i komisije za (anonimnu ????) isplatu dijela povrata štete. Pa od koga će dobiti taj povrat? Kako će ga anonimno isplatiti? Bez OIBa? Hoće li možda pokajnici preko USKOKa sad prati i novac iz nekog hipotetskog povrata? Hoće li osiguravajuća društva prodavati police za naknadu štete za “lažnu” tj. nedokazivu štetu? Još jedan način naplate patriotizma? Sumnjam, mislim da je to ili floskula (blaža varijanta, puno priče nizašto) ili uvod u novu krimnalnu aktivnost: vuk sit, milijarde raspoređene na sudionike.

Neće tako prestati kriminal, samo će šposlovi poskupjeti…jer sada će trebati osigurati 11% za one koji bi mogli prijaviti, i opet svi sretni…

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

“Da je Ina imala ovakve odredbe u kolektivnom ugovoru, Balenović ne bi dobila otkaz nakon što je prijavila sumnje u kriminal težak oko 100 milijuna dolara”

Što je na kraju s prijavom Vesne Balenović? Nisam čuo da su ikoga iz INE kaznili, prije vjerujem da su presude oslobađajuće, ako su uopće donesene. Po meni bilo bi vjerovatnije da Vesni prišiju točku 4 članka 117. odnosno da joj daju otkaz zbog Osobito teške povrede radnog odnosa. I onda smo opet na istom.

OGLAS .u vidu otvaranja istarskog ipsilona traži se stotinjak radinika za rada na naplatnim kućicama,
za dobivanje posla treba priložit osobne podatke i 2000 Eura …
Zamolbe šaljite na BINA ISTRA….
HVALA.

New Report

Close