Znanstvenici s Oxforda smatraju da je ‘korona‘ već dva mjeseca u Britaniji i da ju je preboljelo 30 milijuna stanovnika

Naslovnica Forum Komentari članaka Znanstvenici s Oxforda smatraju da je ‘korona‘ već dva mjeseca u Britaniji i da ju je preboljelo 30 milijuna stanovnika

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

I u Hrvatskoj je većina populacije već preboljela koronu, a ovi što se vode kao oboljeli su samo još oni što su preostali nakon što su izumljeni testovi pa su otkriveni. Danas se ljudi pored Vas ležernije osjećaju kada im kažete da imate rak nego koronu. Histerija dolazi do vrhunca a potom slijedi lagani povratak u zbilju i stvarnost.

”Ovaj oksfordski model, dakle, nije provjeren u praksi, ali isto tako nije dokazana ni oprečna studija od strane londonskog Imperial Collegea, koja je do sada diktirala pristup rješavanja epidemije na način da se uvela karantena” – glupost, učinkovitost karantene se potvrdila na primjeru azijskih zemalja. Ovaj model je naručen kako bi opravdao britansku politiku, a ne dao realne pokazatelje. Sramota da poslovni.hr uopće daje na važnosti jednoj teoriji koja nema uporište u praksi. Radije pitajte medicinsko osoblje umjesto korumpiranih teoretičara na Oxfordu.

https://www.wired.co.uk/article/coronavirus-infections-oxford-study-immunity

 

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Zamislite kada bi svaka smrt pacijenta koji umre od npr. raka pluća bila popraćena ovakvom medijskom pažnjom, slikama iz bolnice, brojevima umrlih, patnjom koju oboljeli proživljavaju, izvještajima doktora o kliničkim stanjima i to iz dana u dan. Mislim da nitko na svijetu ne bi više pušio. Ali na takve smrti više nitko ne obraća pažnju. Možeš umrijeti od raka, moždanog i srčanog udara, gripe, malarije, udara groma, može te i šleper pregaziti i nitko te i ne spomene u medijima. Ali ne daj Bože da umreš od korona virusa onda se svi raspišu, odmah te ubace u tablicu umrlih i dodaju još jedan + u tablicu umrlih u nekoj županiji. A dnevno u svijetu umiru milijuni od drugih bolesti, od pothranjenosti, gladi, ginu u ratovima i oni više nisu interesantni. Izgleda da danas smiješ od svega drugoga umrijeti ali od korone je zabranjeno umiranje, uskoro će tu odredbu o zabrani umiranja od korone ugraditi i u zakone svih demokratskih država.

New Report

Close