Živi zid izabrao novo vodstvo i dignuo prijave protiv Sinčića

Naslovnica Forum Komentari članaka Živi zid izabrao novo vodstvo i dignuo prijave protiv Sinčića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Raspad još jedne stranke.. to je kad se ne možeš dogovoriti tko će kupiti maslo! još malo pa ćemo morati uvoziti stranke 😉

Ovo je rušenje ZIDA ….. još mostić i to je to


Ovo je rušenje ZIDA ….. još mostić i to je to

hehehe, ti bi pogubio i gače da trguješ na burzi…tehnički i fundametalni indikatori sasvim drukčije izgledaju

… MOSTIČ ti je spriječio SDP da ponovo ne dođe vlast i učini štetu od još 100milijardi , srušio karamarka i panjevski HDZ te urušio kompletan sustav kadroviranja, nepotizma, korupcije i klijentelizma koje su izgradile i kojime su nas zagadile parazitske HDZ-SDP sekte i njihovi učmarenički podanici…

uglavnom, dok ste rušili mostić i ispucavali svo naoružanje, sve podmuklosti, svo licemjerstvo, prevare, podmetanja, podjele i laži, sve stanjinističko-komunističke IPD metode kojima ste raspolagali, niste uspjeli nego upravo suprotno, mostić je rasturio vas i izrastao u MOSTIČ sa tvrdim Č i na zadovoljstvo velike većine građana Hrvatske, svima vam je opalio takav vritanjak da umjesto durexa sada svi stavljate “libresse” :D))) a i ovaj raspad među anarhistima ide isključivo Mostu u korist!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Samo neka se maknu, jedini njihov doprinos je povecanje broja parazita na proracunu. Plus lupetanje Sincica sa strane dok nema apsolutno nikakve odgovornosti i posljedica za sve sto izgovori.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche


na zadovoljstvo velike većine građana Hrvatske, svima vam je opalio takav vritanjak da umjesto durexa sada svi stavljate "libresse" :D)))

ma vritanjak je preblag izraz, stisnuli su im svima dirty sanchez*(

*After anal sex, the act of drawing a mustache on the recipient’s face with the object of penetration (usually a penis)
🙂

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

New Report

Close